WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 10. prosince 2021

klientka Vlaďka

Klientka Vlaďka se rozhodla vydat se po Cestě za svou vysněnou postavou, strávily jsme spolu celý měsíc a naše spolupráce přinesla krásné výsledky. Vlaďce je 41 let a vzhledem ke své náročné profesi, samu sebe zanedbávala. Byla unavená, ospalá, jedla velmi nepravidelně, prakticky část dne hladověla, aby to pak později všechno dohnala, trápily jí chutě.

Na začátku své nové Cesty Vlaďka obdržela Výživový plán, kde měla spočítané porce, věděla přesně, kolik čeho si může dát, obdržela i tabulky potravin pro případ, že by něco z jídelníčku nejedla nebo to zrovna neměla doma, tak aby věděla, čím může nahradit a v jakém množství. I zdravý a kvalitní jídelníček lze poskládat z běžně dostupných potravin, nemusíte k tomu přikupovat nic speciálního, předraženého, prostě jen to, co máme každý doma.

Poté absolvovala online školení, kde se naučila základům zdravého stravování, v čem jsou nejčastější chyby, jak se jich vyvarovat, co znamená jíst vyváženě, jak si správně skládat vlastní jídla, i co ostatního kromě jídelníčku je pro hubnutí velmi důležité. Vlaďka obdržela také Zápisník a pravidelně každý den vše poctivě zapisovala (nikoliv jen co jedla). Mohly jsme si tak celý den projít a zhodnotit a vychytat případné chybičky. Byly jsme spolu v kontaktu každý den, a i když začátky pro ní byly těžké, nakonec vše zvládla! Měsíc utekl jako voda a závěrečné měření a vážení ukázalo, že když se opravdu chce, tak to opravdu jde.

Vlaďka zhubla dvě kila, přes břicho mínus 3 cm, boky mínus 2 cm, stehna mínus 4 cm. Samozřejmě že jí výsledky namotivovaly do dalších dnů, pokračuje dál a určitě o ní a její Cestě ještě uslyšíme. Jak sama říká, kdo je připraven, není zaskočen. "Byla jsem pohodlná, vymlouvala jsem se, ale teď si chystám jídlo dopředu a už jsem si na to tak zvykla, že když nemám svou krabičku, tak se cítím nesvá a chybí mi." S Vlaďkou zůstávám v kontaktu a těším se na její další výsledky.

Zapomeňte na diety a hladovky, nemusíte vyřazovat pečivo ani přílohy, dokonce úplně v klidu můžete jíst i po 17., 18. dokonce i po 20. hodině! Hubnutí není o utrpení a prázdném žaludku, hubnutí je o kvalitním, dostatečném a vyváženém jídelníčku, naučte se základy zdravého stravování a zhubněte jednou provždy.

Vaše Tělo - Vaše Volba



Právě přijímám klienty na leden, takže kdo má v plánu dodržet novoroční předsevzetí, právě teď je ten pravý čas rezervovat si své místo!