WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 29. března 2015

S Jill do plavek 1. týden

A máme tady první týden akce S Jill do plavek! V prvé řadě chci říct, že zájem o zhubnutí s Jill byl až enormní. Fakt jsem to nečekala. Ale jsem ráda, že tolik lidí se sebou chce něco dělat a že si k tomu vybrali právě Jill. Tak už to nebudu zdržovat a jdem na to!

Hned první týden budeme mít spoustu práce. Co se jídla týče, tak se zaměříme na pravidelnost. Jak nám Jill radí ve své knize Ovládněte svůj metabolismus, důležité je jíst pravidelně po dobu celého dne, nemít hlad, jíst maximálně po čtyřech hodinách. Nesmíme zapomenout, že pravidelný stravovací režim začíná už snídaní, takže kdo doposud nesnídal, musí se naučit.
Klidně si vezměte tužku a papír, napište si svůj denní režim a rozepište si svá jídla - pomůže Vám v tom tento můj příspěvek. Informace k prvnímu týdnu najdete v knize na str. 155-161. Kdo knihu nemá, může použít mnou vytvořený materiál, který najdete zde. Najdete tam vše potřebné, určitě si přečtěte.

Co se cvičení týče, tak rozpis na tento týden najdete níže. Cvičte podle sebe, v jakou denní dobu se Vám to bude hodit. Podělte se pak o své zkušenosti a zážitky ze cvičení. A nezapomínejte dodržovat dny volna. 
Pozn.: Workouty jsou na youtube, takže stačí jen přehrát. Avšak může se stát, že video bude smazané, v tom případě zadejte název videa do vyhledávání a najděte si funkční odkaz.


 Před začátkem cvičení byste měli jeho vhodnost vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu konzultovat se svým lékařem. Pokud během cvičení pocítíte jakékoliv zdravotní problémy, přestaňte cvičit a vyhledejte pomoc lékaře. 




2. DEN: Cardio Kickbox 


4. DEN: VOLNO



7. DEN: VOLNO


A jelikož začínáme, doporučuji se pořádně změřit, zvážit a hlavně vyfotit, ať pak máme srovnání!

PLAVKÁM ZDAR!



Veškeré informace a ostatní účastnice akce Do plavek s Jill najdete ve skupině Ovládněte svůj metabolismus s Jill, informace jsou v albu zde

Sledujte můj blog a stránky na Facebooku, ať vidíte mou proměnu Do plavek s Jill!

Pokud Vás zaujala kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus, podle které hubneme do plavek, můžete si ji se slevou 15% pořídit zde.