WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 6. října 2021

klientka Kristýna


Klientka Kristýnka se rozhodla vydat se po Cestě za svou vysněnou postavou, strávily jsme spolu celé září a naše spolupráce přinesla úžasné výsledky. Kristýnka měla problémy s přejídáním a trápilo ji neustále nafouklé břicho. Na začátku ode mě obdržela Výživový plán, kde měla spočítané porce, věděla přesně, kolik čeho si může dát, obdržela i tabulky potravin pro případ, že by něco z jídelníčku nejedla nebo to zrovna neměla doma, tak aby věděla, čím může nahradit a v jakém množství. I zdravý a kvalitní jídelníček lze poskládat z běžně dostupných potravin, nemusíte k tomu přikupovat nic speciálního, předraženého, prostě jen to, co máme každý doma.

Poté absolvovala online školení, kde se naučila základům zdravého stravování, v čem jsou nejčastější chyby, jak se jich vyvarovat, co znamená jíst vyváženě, jak si správně skládat vlastní jídla i co ostatního kromě jídelníčku je pro hubnutí velmi důležité. Po školení pak 1.9. jsme se na to vrhly. Kristýnka ode mě obdržela také Zápisník a pravidelně každý den vše poctivě zapisovala (nikoliv jen co jedla). Mohly jsme si tak celý den projít a zhodnotit a vychytat případné chybičky. Byly jsme spolu v kontaktu každý den, Kristýnka byla pevně rozhodnutá pro změnu a navzdory své profesi (pracuje s jídlem) vše zvládala na jedničku! Měsíc utekl jako voda a závěrečné měření a vážení ukázalo, že když se opravdu chce, tak to opravdu jde.
Kristýnka zhubla 3,5 kila, přes břicho úžasných 11 cm, pas mínus 4 cm, zadek mínus 3 cm a prsa mínus 2 cm. Samozřejmě že jí výsledky namotivovaly do dalších dnů, nyní chce postupně přidat i nějaký ten pohyb, ale jak sama říká, nejdůležitější je to, že se teď cítí mnohem lépe, nemá hlad ani chutě, má více energie, nemá nafouklé břicho no a samozřejmě je změna vidět i na oblečení. 
S Kristýnkou zůstávám v kontaktu a těším se na její další výsledky.