WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 26. dubna 2015

S Jill do plavek: Pátý týden


První měsíc společného hubnutí do plavek za námi a jedeme dál! Začneme s náhradou potravin v jídelníčku a to konkrétně nahradíme bílou mouku. Takže, pozor na pečivo, těstoviny, o sladkém pečení mluvit nemusím, že? A čím jí nahradit? Moukou celozrnnou. Tedy v tomto týdnu zúročíme, co jsme se už naučili, čtení etiket potravin. Budeme číst a hledat celozrnné výrobky. 

Rozhodně doporučuji přečíst si materiál k tomuto týdnu, kde najdete veškeré potřebné info -  zde. Kdo má knihu Jill, tak info najdete na str. 147.

Pokud si knihu chcete pořídit, máte nyní jedinečnou možnost získat jí se slevou 35% zde.
V neděli jsme se vážili, měřili a fotili, tak jsem zvědavá na Vaše výsledky! Pochlubte se! 


Co se cvičení týče, tak už jsem informovala, že workouty s Jill docházejí a tak, abysme necvičili pořád to samé, dáme si i jiné trenéry. Tento týden bude patřit Bobíkovi Harperovi. Cvičte podle sebe, v jakou denní dobu se Vám to bude hodit. Podělte se pak o své zkušenosti a zážitky ze cvičení. A nezapomínejte dodržovat dny volna. 
Pozn.: Workouty jsou na youtube, takže stačí jen přehrát. Avšak může se stát, že video bude smazané, v tom případě zadejte název videa do vyhledávání a najděte si funkční odkaz.Takže mrkněte, co jsem připravila:

 Před začátkem cvičení byste měli jeho vhodnost vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu konzultovat se svým lékařem. Pokud během cvičení pocítíte jakékoliv zdravotní problémy, přestaňte cvičit a vyhledejte pomoc lékaře. 


1. DEN

                                              Bob Harper - Biggest Loser Workout 1 2 High Intensity


2. DEN

                                        Bob Harper - Biggest Loser Workout Bootcamp 

3.DEN
                                ODPOČINEK


4. DEN

Bob Harper - Beginners weight loss transformation

5. DEN


Bob Harper - Cardio WOD 4



Bob Harper - Strength WOD 4

6. DEN

Bob Harper - Total Body Transformation Workout

7. DEN
                        ODPOČINEK




Veškeré informace a ostatní účastnice akce Do plavek s Jill najdete ve skupině Ovládněte svůj metabolismus s Jill, informace jsou v albu zde

Sledujte můj blog a stránky na Facebooku, ať vidíte mou proměnu Do plavek s Jill!

Pokud Vás zaujala kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus, podle které hubneme do plavek, můžete si ji se slevou pořídit zde.