WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 20. dubna 2015

Recenze: Kniha Břicháč Tom

Před pár dny vyšla kniha Břicháče Tome. Samozřejmě jsem plná nedočkavosti hned objednala a čekala. Kdo nezná Břicháče Toma, tak tady je malé představení. Tom je muž, kterému se podařilo zhubnout 27kg a o svém úspěchu se chce podělit s ostatními. Předává dál své zkušenosti a rady prostřednictvím facebookových stránek, které mají skoro 20 tisíc fanoušků, prostřednictvím online kurzu a v neposlední řadě i prostřednictvím své nové knihy, o které bude tato recenze.

Obsah knihy:
Začátek knihy ( zhruba 70 stran ) je věnován informacím o tom, jak se Tomovi podařilo zhubnout. Dozvíte se zde jeho příběh, rady jak na to, jak dát tělu nový impulz, i to, proč byste váhu měli vyhodit do koše. Následují informace o potravinách, jak si poskládat jídelníček, jak nakupovat a dokonce i jídelníčky utvoření z receptů v knize. 
Stránky s recepty jsou rozděleny do kapitol Snídaně, Svačiny, Obědy, Večeře, Zdravé mlsání, Saláty a Přílohy. Každý recept obsahuje seznam ingrediencí, návod, čas na přípravu a foto hotového pokrmu. Všechny ingredience jsou běžně dostupné a příprava není nijak náročná.
    

Můj názor:
Kniha je psána srozumitelně, člověkem, který si sám tím vším prošel, takže čtenářům předává své vlastní zkušenosti a rady, jak co nejlépe dosáhnout svého cíle. Pro ty, co začínají, je to skvělá pomůcka, návod, jak na to. Kniha obsahuje užitečné rady nejen, co se jídla a cvičení týče, ale i ohledně psychiky a jejího vlivu na celý proces hubnutí. Vše začíná v hlavě.
Autor zde poradí i spoustu praktických věcí, jako jak zvládnout stres ohledně vaření, jak se zachovat, když nemůžete jíst doma, i jak se dokopat ke cvičení. Recepty jsou velice jednoduché a rychlé, takže je zvládne opravdu každý. Navíc znamenají konec výmluvy "nemám na vaření čas..."
Pokud tedy s hubnutím začínáte, pak věřím, že Vám tato kniha pomůže a že Vám bude dobrým pomocníkem.

Knihu si můžete za pouhých 187 Kč koupit zde.