WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 4. března 2015

Nový TV pořad s Jillian Michaels

Jillian Michaels je zpět! Kontroverzní fitness guru, Jillian Michaels, která účinkovala v soutěži The biggest loser, právě spolupracuje s TV Spike na nové reality show "Sweat INC". 

Naplánováno je celkem deset hodinových epizod, které se začnou natáčet letos v létě a na podzim je čeká premiéra. 
O co půjde: dvanáct začínajících fitness nadšenců z celé země se v soutěži budou snažit dokázat, že vymysleli další skvělý druh cvičení. 
TV Spike říká: "Bilion dolarová myšlenka, to bude nápad, který vytvoří další vlnu po Zumbě nebo třeba Crossfitu." Sweat INC chtějí mít a prý i mají tu myšlenku. 
Jillian, známá svým drsným tréninkem, říká, že show je soutěží, která bude zkoumat odhodlání, pevnou vůli, odvahu a oblíbenost, aby danou myšlenku mohli pustit dál do světa.
Jill bude ještě s dalšími dvěma fitness experty v soutěži jako porotce. "Stejně jako zlatá horečka i fitness odvětví přestavuje bilion dolarový průmysl s obrovským jměním čekajícím na další úžasný nápad," říká Sharon Levy výkonný víceprezident Spike Tv. 
Po deseti týdnech vítězný fitness program získá hlavní finanční výhru a partnerství s národním řetězcem fitness, aby mohl dál rozvíjet svou myšlenku. 


Z originálního článku volně přeložila Mamina Zdenina
zdroj: www.usatoday.com/story/life/tv/2015/03/03/jillian-michaels-to-star-in-spike-tv-fitness-show/24327931