WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 18. srpna 2014

Chris Powell

Dnes tu pro Vás mám příspěvek o trenérovi Chrisi Powellovi. Někteří z Vás ho znají díky pořadu Extrémní proměny, který se nyní vysílá na Markíze. A pokud ho neznáte, určitě si ho zamilujete. Chris je osobní fitness trenér, na kterého je radost pohledět, posuďte sami.




Chris se narodil 2.3.1980 v Arizoně. On sám s váhou nikdy problém neměl, ale rozhodl se pomáhat extrémně obézním lidem vrátit se na správnou cestu. Jako osobní trenér se proslavil zejména díky show Extreme weight loss ( Extrémní proměny nebo také Vítejte v novém těle ), která se začala vysílat v roce 2011. Pořad je unikátním projektem, jaký jste ještě v televizi neviděli. Zachycuje 365 dní dlouhou cestu a šokující kroky, které musí podniknout morbidně obézní člověk na hranici totálního fyzického selhání organismu, aby pod vedením experta ztratil polovinu své tělesné váhy. Muži v pořadu váží přes 200 kilogramů, ženy přes 140 kilogramů. 
Vydal několik DVD se svými workouty a také 2 knihy, které ale bohužel zatím nevyšly v češtině. Chris je ženatý s Heidi, Heidi má 2 děti z předchozího vztahu a spolu s Chrisem mají další 2 děti. 

Více o jeho pořadu Vítejte v novém těle v příspěvku zde.


Ukázka cvičení s Chrisem





"I believe that everyone has the right to live a happy and healthy life."
( "Věřím, že každý má právo žít šťastně a zdravě." )
Chris Powell