WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 21. května 2022

klientka Monča

Klientka Monča se rozhodla vydat se po Cestě za svou vysněnou postavou, strávily jsme spolu celý měsíc a naše spolupráce přinesla krásné výsledky. Monice je 42 let a za svůj život vyzkoušela všechny možné diety, hladovky, i zázračné koktejly. Střídaly se u ní dny, kdy nejedla vůbec a dny, kdy snědla vše, co jí přišlo pod ruku. Dostala se na váhu 122 kg, sebemenší pohyb jí dělal problémy, neměla sílu ani energii, cítila se zle, stranila se lidí, protože se za sebe styděla, její sebevědomí bylo na nule. Tahle Monika se rozhodla vydat se se na svou Cestu za vysněnou postavou a vše od základů změnit.
Na začátku obdržela Výživový plán, kde měla spočítané porce, věděla přesně, kolik čeho si může dát, obdržela i tabulky potravin pro případ, že by něco z jídelníčku nejedla nebo to zrovna neměla doma, tak aby věděla, čím může nahradit a v jakém množství. I zdravý a kvalitní jídelníček lze poskládat z běžně dostupných potravin, nemusíte k tomu přikupovat nic speciálního, předraženého, prostě jen to, co máme každý doma.
Poté absolvovala online školení, kde se naučila základům zdravého stravování, v čem jsou nejčastější chyby, jak se jich vyvarovat, co znamená jíst vyváženě, jak si správně skládat vlastní jídla, i co ostatního kromě jídelníčku je pro hubnutí velmi důležité. Monika obdržela také Zápisník a pravidelně každý den vše poctivě zapisovala. Mohly jsme si tak celý den projít a zhodnotit a vychytat případné chybičky. Byly jsme spolu v kontaktu každý den a měsíc utekl jako voda. Závěrečné měření a vážení ukázalo, že když se opravdu chce, tak to opravdu jde.
Monča zhubla za pouhých 30 dnů krásných 7,8 kg, přes břicho mínus 3 cm, pas mínus 7 cm, zadek mínus 4 cm. Samozřejmě že jí výsledky namotivovaly do dalších dnů, pokračuje dál a určitě o ní a její Cestě ještě uslyšíme. "Upřímně říkám, že na začátku jsem se toho obávala, myslela jsem, jak to bude těžké a že to bude jen další pokus. Ale jídla mi chutnají, jím o dost víc, než jsem jedla před tím a při tom hubnu a cítím se dobře. Mám více energie, netrápí mě únava, při chůzi se nezadýchávám, vůbec nemám chutě na nezdravé a sladké věci, neuvěřitelné, co vše se za pouhý měsíc změnilo." S Mončou zůstávám v kontaktu a těším se na její další výsledky.

Vaše Tělo - Vaše Volba




Právě přijímám klienty na léto, takže právě teď je ten pravý čas rezervovat si své místo!