WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 26. června 2014

Jillian Michaels opouští soutěž The biggest loser

Dnes pro Vás bohužel nemám dobrou zprávu. Více se dočtete v přeloženém článku.

Jill opouští soutěž The biggest loser
Poté co pomohla stovkám soutěžícím změnit život a inspirovala miliony diváků u obrazovek, organizátoři soutěže The biggest loser a Jillian Michaels se dohodli, že se jejich cesty rozdělí a že v nové sezóně č.16, která se začne vysílat na podzim, Jill už figurovat nebude, oznámila ve svém prohlášení stanice NBC.


Jill začala učinkovat v této reality show v roce 2004. V roce 2006 odešla, ale opět se vrátila v roce 2007. Pak opět odešla v roce 2011 a tím pádem neúčinkovala v sezóně 12 a 13, ale opět se vrátila v sezóně 14 a nedávno skončené č.15.

Soutěž The biggest loser se potýkala se skandálem, když v poslední sezoně č.15 vítězka Rachel Fredrickson šokovala svou vahou - pouhých 47kg. V dubnu se objevila informace, že Jill chce soutěž opustit." Nebyla spokojená s tím, jak soutěž dopadla. Šokující zhubnutí Rachel není dobrou vizitkou a ona nechtěla být s tímto spojována", psal deník E!News.
Jill se po finále vyjádřila k Rachel: "Můžeme se soutěžícími komunikovat i poté, co jsou propuštěni domů. Ale nikdo mi neřekl: Hej, Rachel je fakt hodně hubená. Bob ani já jsme neměli tušení. Nikdo nás neupozornil, nikdo nám nic neřekl, takže jsme byli v šoku, když jsme jí viděli", řekla Jill v rozhovoru pro HuffPost Live.

Sezóna 16 se začne vysílat 11.září na stanici NBC. 



Z originálního článku volně přeložila Mamina Zdenina

Více informací k finálovému dílu losera, kde Rachel všechny šokovala, najdete v mojí recenzi zde