WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 1. prosince 2013

Vánoční soutěž☺

Dnes tu pro Vás mám prosincovou vánoční soutěž. Proč Vánoční? No, protože je prosinec, budou Vánoce a bude se péct cukroví. A naší soutěž tedy zaměříme na cukroví.

Sponzorem soutěže je eshop Levné učebniceLevné učebnice jsou etablovaným internetovým obchodem, v současnosti nabízejícím téměř 150 tisíc titulů z nejrůznějších odvětví. V nabídce mají knihy více než 3000 českých i zahraničních nakladatelství.  Učebnice, beletrie i odborná literatura jsou u nich k dostání v cenách až o 30% nižších než v běžných obchodech, připraveny k rychlé expedici, či k osobnímu vyzvednutí v jejich nově zřízené pražské prodejně. Jejich nabídka může mimo jiné zaujmout knihami pro děti všech věkových kategorií, učebnicemi pro základní, střední i vysoké školy,  příručkami pro zdravý životní styl a kvalitními kuchařkami předních autorů.



A o co hrajeme? Eshop levné učebnice do soutěže věnoval knihu Petra Havlíčka Jídlo jako životní styl v hodnotě 299 Kč - výživový poradce Petr Havlíček společně se šéfredaktorkou Diety Petrou Lamschovou hledali odpovědi na 100 nejběžnějších otázek, které se týkají diety a hubnutí. A protože s hubnutím velmi úzce souvisí také vaření, připravili recepty na 100 zdravých, ale úžasně jednoduchých a navíc chutných jídel, kterými lze obohatit jinak všední jídelníček. 

Soutěže se můžete zúčastnit tak, že: 
a, Zašlete fotku svého vánočního cukroví a dáte To se mi líbí sponzorovi soutěže.
( za fotku získáte 5 hlasů, za líbíka další 2 hlasy, celkem tedy 7 hlasů )
nebo
b, Budete hlasovat ve skupině o nejlepší vánoční cukroví a dáte To se mi líbí sponzorovi soutěže.
( za hlasování získáte 1 hlas, za líbíka další 2 hlasy, celkem tedy 3 hlasy )

Pokud chcete získat pro sebe ještě další hlasy a zvýšit tak svou šanci na výhru, tak navíc můžete získat 5 hlasů za líbíka mého blogu ( není ale podmínkou pro účast ).
 A pozor! Ten, kdo získá nejvíce líbíků v hlasování  ke své soutěžní fotce vánočního cukroví, dostane dalších 10 hlasů do slosovacího zařízení.

Fotku s receptem posílejte na email maminazdenina@gmail.com. Hlasovat pro fotky pak budete moci od 2.12. ve skupině Ovládněte svůj metabolismus s Jill. Soutěž bude ukončena 31.12. A v lednu bude vylosován výherce, který získá krásnou knihu od Petra Havlíčka Jídlo jako životní styl.☺ 


Pokud nechcete čekat a chcete si knihu pořídit už nyní, pak si ji můžete objednat v eshopu Levné učebnice se slevou 29%

Objednávejte zde.
a Rafflecopter giveaway