WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 8. září 2013

SOUTĚŽ: Proměna s JiMi

   Soutěž pro všechny, co chtějí změnit svůj životní styl s JiMi. 


Podle knihy Ovládněte svůj metabolismus jsem vytvořila tzv. JiMi Plán, který se skládá z 10 týdnů. Každý týden je zaměřen na něco jiného a po úspěšném absolvování JiMi Plánu, tedy po ukončení 10. týdne bude Vaše tělo naučené na nový zdravý životní styl.Navíc, ten, kdo úspěšně absolvuje všech 10 týdnů se může zúčastnit soutěže Proměna s JiMi a vyhrát zajímavé ceny. Více informací najdete v naší skupině na Facebooku - klikněte zde.


Pravidla:

Soutěže se může zúčastnit opravdu kdokoliv, bez ohledu na věk a pohlaví.
Pokud se chcete zúčastnit Proměny s JiMi, je nutné se přihlásit - poslat své údaje na můj email.
                       Přihlášky do soutěže posílejte do 22.9.2013.
                     Výherce budu losovat 1.12. a celkem budou výherci tři.

Jak má email vypadat?
Do předmětu emailu napište Proměna s JiMi.
Do textu emailu uveďte své celé jméno, váhu, míry ( záleží na Vás které uvedete, ale alespoň 3 jsou podmínkou - budou sloužit pro srovnání na konci 10. týdne ). Můžete přidat i fotku ( klidně bez obličeje - zveřejňovat bez Vašeho souhlasu nikde nebudu ) a připište, jaké máte cíle, co od toho čekáte. Email odešlete na adresu maminazdenina@gmail.com nejpozději do 22.9.


Podmínky:
Pokud se chcete zúčastnit Proměny s JiMi, stačí jen ke každému týdnu splnit daný úkol, abych si ověřila, že jste opravdu každý ten týden dodržovali. 

Další podmínkou pro účast v Proměně s JiMi je na závěr napsat pár řádků o sobě a své proměně, co Vám to dalo, co vzalo, jak se cítíte, apod. Můžete zaslat i foto, ale zveřejnění bude jen s Vaším souhlasem. 

A poslední podmínkou je kliknout na "To se mi líbí" na stránkách sponzorů a mého blogu.

Ze všech soutěžících vylosuji 3 výherce, kteří získají ceny od sponzorů.

Přihlášením do soutěže se k ničemu nezavazujete. Pokud z jakéhokoliv důvodu těch daných 10 týdnů neukončíte nebo budete chtít odstoupit, pak samozřejmě na to máte právo. Zařazeni do slosování budou jen ti, kteří do 22.9. odeslali přihlášku a zároveň splnili všech 10 týdnů zasláním závěrečného emailu. 

Sponzoři Proměny s JiMi:

Více info o sponzorech a výhrách zde.