WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 10. září 2018

Recenze: Joda Organika

Dnes se podíváme na velice rozšířený problém, tím je nedostatek jódu a s tím související zdravotní problémy. Nedostatek jódu trápí spoustu lidí a někteří o tom bohužel ani nevědí. Že je něco špatně, si začnete uvědomovat, až když to dospěje do stádia zdravotních problémů jako třeba únava, přibírání, oslabená imunita a další. V tu chvíli už je nezbytná návštěva lékaře a s největší pravděpodobností i nasazení léků. Já tu ale dnes mám výrobek, který je v tuto chvíli jediný svého druhu na našem trhu a který dokáže od všech těchto neduhů ulevit. Joda Organika




Možná teď namítnete, že to není pravda, že na trhu je spousta doplňků stravy, které obsahují jód. Ano, to máte pravdu. Avšak Joda Oragnika se od ostatních výrobků s jódem odlišuje zejména svým složením - obsahuje totiž organický jód, který je pro tělo zcela bezpečný, nelze se jím předávkovat, přebytek se v těle neukládá (více o rozdílu mezi organickým a anorganickým jódem zde). Za jeho vznikem stojí paní Ivanna Čandová, kterou k výrobě organického jódu vedlo vlastní onemocnění štítné žlázy. V tuto chvíli organický jód nabízí ve dvou formách a to kapslové a olejové


Teď si řekněme něco o funkci jódu v těle, proč je důležitý a jak souvisí se štítnou žlázou. Štítná žláza je endokrinní orgán na přední straně krku pod ohryzkem, který produkuje hormony řídící mnoho metabolických dějů ve vašem těle. Porucha imunitního systému vede k tomu, že vyhodnotí štítnou žlázu jako nebezpečí a začne proti ní vytvářet protilátky ve snaze zničit ji. Výsledkem je zánět štítné žlázy, známý jako chronická lymfocytární tyroiditida nebo Hashimotova tyroiditida. Poškozená štítná žláza nedokáže vykonávat svou funkci, což vyústí do stavu zvaného hypotyreóza (což je snížená funkce štítné žlázy - nedostatečný přísun jódu do organismu během života).
Joda Organika dostává štítnou žlázu z její narušené funkce do normálu, což má velmi pozitivní vliv na celý organismus. Užívání organické formy jódu je velkým přínosem. Joda Organika totiž nepůsobí s jinými léky, kontraproduktivní a nemá ani žádné kontraindikace, a to právě proto, že jód v jódu Organika je v organické formě (nejsou to hormony). Antioxidační vlastnosti nové organické formy jódu mají vliv na regeneraci a zpomalení stárnutí, a pomáhají předcházet onemocněním, které zapříčiňuje narušený metabolismus, volné radikály a toxické látky. Přípravek zlepšuje a regeneruje vlasy, pokožku, nehty a je vhodný pro staré lidi, kde je oslabený imunitní systém, ale  i pro těhotné ženy, protože ovlivňuje pozitivní vývoj plodu. U dětí zase podpoří zdravý růst. Ve výživovém doplňku je organický jód. Tento jód tělo zná a přebytečné množství neukládá, ale z těla se vyloučí močí, potom nebo stolicí.
Jodu Organika se doporučuje užívat a to až do zlepšení zdravotního stavu potvrzeného případnými lékařskými vyšetřeními. Podle zkušeností působí Joda Organika velmi blahodárně nejen na štítnou žlázu, jako největší endokrinní orgán ale i u žen na prsní žlázy, děložní hrdlo a dělohu. U mužů zase na prostatu a varlata. Dále je to slinivka břišní, slinivka, tlusté a tenké střevo, celý srdečně cévní systém, hemoroidy. Pilotní studií, v nemocnici na Kramároch, bylo prokázáno, že Joda Organika snižuje cholesterol v krvi, cukr a vyrovnává krevní tlak.




Doporučuje se užívat 1x denně , je dobré zapít dávku dostatečným množstvím čisté vody a během užívání zvýšit pitný režim. 

KLINICKÁ STUDIE


Já sama mám sníženou funkci štítné žlázy, i proto mě Joda Organika zaujala. Začala jsem ji užívat v kapslové formě, protože je to pro mě pohodlnější a musím tedy říct, že již během prvních dnů užívání jsem zaznamenala změny v podobě přílivu energie, zmizela podrážděnost a lépe se mi spí. Samotnou mě to překvapilo a velice potěšilo, ale ještě čekám na krevní testy po delším užívání, zda skutečně hodnoty štítné žlázy budou lepší. Za mě každopádně jedinečný produkt, přírodní, který již pomohl spoustě lidí s jejich zdravotními problémy, který má veškerou certifikaci a který je v tuto chvíli jediným na trhu. Jód se zdá být nepodstatnou zbytečností, avšak teprve, když nám schází, poznáme, na co všechno má v našem těle vliv a jak moc ovlivňuje naše zdraví. Pokud máme možnost zvolit si přírodní cestu, pak je asi volba jasná. Joda Organika.