WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 15. ledna 2015

Jezte jako Jillian Michaels

Nahlédněte s námi do jídelníčku fitness trenérky Jillian Michaels. Pokud nežijete někde v pralese, pak jste patrně už někdy slyšeli o Jill. Tato fitness trenérka se proslavila zejména v soutěži The biggest loser na NBC, kde trénovala soutěžící a pomáhala jim zhubnout.  Je také tvůrcem několika fitness dvd a napsala též několik knih, např. Vyhrajte boj o štíhlé tělo. Jak se dalo čekat, zdravá výživa je pro Jill a její rodinu na prvním místě.

Jillianino typické denní menu:

Snídaně: vajíčka a toasty
Jill ráda mixuje různé věci, snaží se vytvořit zdravá, ale jednoduchá jídla jako třeba vajíčka s toastem, jogurt s ovocem a další. Obecně ale se snaží dodržet rovnováhu komplexních sacharidů, zdravých tuků a bílkovin v každém jídle. 




Oběd: Grilované krevety tacos
Oblíbený oběd Jill - grilované krevety tacos a grilovaný vegetariánský sandwich. "Oběd mám vyhraněný pro přílohy, nerada jím přílohy před spaním,"říká Jill. 





Svačina: Sušené maso
"Moje svačina musí obsahovat 200-300cal, takže se snažím vybírat si taková jídla, která mi pomohou překonat odpolední únavu. A protože jsem hodně zaneprázdněná, tak musím mít něco, co si můžu vzít s sebou."




Večeře: Platýs s pečenou růžičkovou kapustou a kokosovým ořechem
K večeři je dobré si dát listovou zeleninu a bílkoviny jako je platýs s růžičkovou kapustou a kokosovým ořechem nebo špenátový salát s kozím sýrem a vlašskými ořechy. "Večeři jím většinou už doma, takže mám kontrolu nad tím, co jídlo obsahuje. Snažím se na noc vyhnout sacharidům, abych maximalizovala spalování tuků."


Z originálního článku volně přeložila Mamina Zdenina

Zdroj: www.youbeauty.com/nutrition/eat-like-jillian-michaels