WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 12. prosince 2013

Kupujte Zajíce v krabici! ☺

Nekupuj zajíce v pytli? Omyl! Přichází změna! Teď je "in" kupovat zajíce v krabici!☺ Klepete si na čelo? Nebojte, nezbláznila jsem se. Jen Vám chci představit nový projekt, který mě přímo nadchl! 
Zajíci v krabici je úplně nová služba, která nám přináší možnost ochutnat a vyzkoušet nové potraviny. Že to je starý? Že to už znáte? Ano, já taky, jedny nejmenované boxy, že? Vím o nich a popravdě, nápad se cení, ale opravdu netoužím po tom, ochutnávat éčka, ztužené tuky, různá sladidla, apod. Ty boxy totiž nabízí ochutnávku VŠECH možných nových potravin. Proto jsem se ani do toho projektu nezapojila, ani o něm nepsala. 

Ale netrvalo dlouho a je tu to, na co jsme všichni čekali. Co takhle ochutnat zdravé potraviny? Bez umělých konzervantů a barviv? Bez GMO? Bez umělých sladidel? Právě to Vám nabízí Zajíci v krabici.
Za tímto skvělým nápadem stojí 2 mladí lidé a jejich odhodlání rozšířit a prosazovat kvalitní potraviny. Není to Eva a Vašek, je to Petra a Vašek.
Tento projekt bude spuštěn v lednu, ale už nyní máte možnost být mezi prvními, kdo vyzkouší prvního zajíce v krabici.☺ Skvělé, že? Ale přece jen se bojíte kupovat něco, o čem nevíte, co tam přesně bude? Tak tady je malá nápověda pro Vás, co by asi tak ta krabička mohla obsahovat: 


Máte možnost každý měsíc být překvapeni a dostat krabici plnou zdravých a kvalitních věciček! Obohatíte si jídelníček a vyhnete se stereotypu na talíři. Navíc, při výběru potravin zohledňují i potravinové alergie a stravovací návyky, které uvedete v dotazníku objednávky, obsah zásilky je v rámci možností individuálně upravován. Dalším velkým plusem je, že každá zásilka obsahuje podrobné informace o jednotlivých produktech, jejich složení a i tipy, kde je koupit. Suroviny, které je dále třeba upravit navíc obsahují i návody a recepty, jak s nimi v kuchyni vykouzlit opravdové lahůdky. Co víc si přát?☺ Že by poštovné zdarma? Inu dobrá, poštovné budete mít také zdarma. Tak co, už objednáváte? 


Pokud chcete nejprve vyzkoušet, "vo co vlastně de", objednejte si svého prvního zajíce v krabici za pouhých 350Kč!
Pokud si chcete zajíce předplatit na 3 měsíce, objednejte si čtvrtletního zajíčka za úžasných 1020Kč
A pokud jste se do zajíce zamilovali, využijte jedinečnou nabídku a objednejte si šestiměsíčního zajíce za krásných 1980Kč

Nebo využijte jedinečné možnosti a zakupte dárkový poukaz a můžete někoho obdarovat, anebo napište Ježíškovi a třeba budete pod stromečkem překvapeni Vy.


První zásilky budou rozesílány už 13.1.2014! Pokud tedy chcete být mezi prvními, je třeba provést objednávku do konce prosince. Já se rozhodně zapojím a očekávejte pak v lednu recenzi na mého prvního zajíce v krabici. A ještě prozradím, že pro Vás se zajícem chystáme překvapení. Ale to zas až příště.


                                          Web: www.zajicivkrabici.cz
                            Facbook: www.facebook.com/zajicivkrabici