WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 9. listopadu 2015

Recenze: Z Fitka do Kuchyně 3

Přesně před rokem jsem psala recenzi na knihu Z fitka do kuchyně 2 ( příspěvek zde ). A dnes tu máme další pokračování této úspěšné knihy, tentokrát už třetí díl! Měla jsem možnost knihu prostudovat ještě před jejím prodejem a tak dnes přicházím s recenzí.


Kniha nese název " jak si osladit život a nepřibrat". To zní tak krásně, že? Hotová pohádka! Zajímalo mě, jestli opravdu jde tuto pohádku uvést v realitu. Protože, co si budeme povídat, dopřávat si a nepřibírat, to je snem každé ženy.
Hned na prvních stránkách najdeme kompletní informace o cukru, proč je pro naše tělo škodlivý, co způsobuje, čím ho můžeme nahradit, přehled všech možných ( i nemožných  ) sladidel a jejich účincích. Hned poté následují informace o mouce, proč není vhodné konzumovat bílou mouku, a kterou naopak můžeme bez obav zařadit na náš jídelníček. Nechybí ani menší odstavce o dalších diskutovaných potravinách jako třeba mléčné výrobky, máslo, kypřící prášek a další.


Moje rada - při prohlížení knihy si dejte velký pozor, ať si jí hned neponičíte - budete totiž slintat nad fotkami těch dobrot!

Pak už následuje sekce se samotnými zdravými recepty, při čemž každý recept obsahuje nutriční hodnoty, rozpis ingrediencí, detailní postup, dobu přípravy a - co jistě většina ocení - hned v úvodu každého receptu je uvedeno, zda je nebo není vhodný pro ty, co mají intoleranci na určitou potravinu.
Věřím, že každý čtenář bude jistě překvapen, že v knize nenajde jen recepty na zdravé sladkosti, ale také "recepty" na zdravou a krásnou postavu nebo jak milovat svoje tělo či recept na spokojenost sama se sebou.

Jak už je u této knihy zvykem, není dílem jen jednoho autora, ale na jejím vytvoření se podílel celý kolektiv fitness instruktorek, čímž se výrazně liší od jiných kuchařek. Díky tomu zde najdeme spoustu rozmanitých receptů různých chutí, které zaručují, že si vybere opravdu každý.

tiramisu
cheesecaky
čokoláda
medovník
cookies
brownies
vafle
a spoustu dalšího!
To vše ve zdravé variantě!



Navíc jako bonus získáte dva ebooky zcela zdarma. První se jmenuje Bleskové fit večeře a, jak už název napovídá, je plný receptů, jejichž příprava Vám zabere max 30 minut. Najdeme zde polévky, bezmasá jídla, zeleninové saláty, ryby, prostě opět vše, na co si jen vzpomenete.
Druhý ebook, Zhubla jsem s těmito jídly, obsahuje příběhy lidí, kterým se podařilo zhubnout. Tento ebook je důkazem, že neexistuje nic, co by Vám bránilo v hubnutí, žádná genetika, věk, poporodní kila, prostě konec všem výmluvám. Tyto příběhy Vás přesvědčí, že když se opravdu chce, tak to opravdu jde. Věřím, že pro Vás bude silnou motivací. Navíc zde najdete i recepty jídel, díky kterým se dotyčným podařilo zhubnout, takže teď už opravdu není na co se vymlouvat.


Počet stran: 217
Počet autorů: 27
Cena: 490 Kč
Jazyk: česko-slovenský
Bonus: 2 ebooky s dalšími recepty
Vychází 10.11.2015


No nic, už nebudu zdržovat, jdu si upéct nějakou zdravou sladkou dobrotu, mlsání zdar!




Pokud Vás kniha zaujala, můžete si jí se slevou 15% objednat zde