WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 1. května 2014

Soutěž s Petrem Havlíčkem

Jistě si vzpomínáte, že jsem nedávno s panem Havlíčkem dělala rozhovor ( celý příspěvek zde ). A protože jsme po jeho zveřejnění zaznamenali samé pozitivní ohlasy, rozhodli jsme se pro další spolupráci - uděláme rozhovor. Tentokrát ale otázky nebudu pokládat já, ale Vy. A jako bonus, Centrum pana Havlíčka věnuje i cenu pro jednoho z Vás.


Jak to bude probíhat?
Pana Havlíčka není třeba představovat. Všichni víme, že je to náš přední specialista na výživu. A vsadím se, že každý z Vás byste na něj měl miliony dotazů. Zkuste ale z toho milionu vybrat jeden, který Vás zajímá úplně nejvíc a jeho znění mi zašlete na můj email maminazdenina@gmail.com a to nejpozději do 18.5. Já pak vyberu 10 nejčastějších nebo nejzajímavějších dotazů, na které pan Havlíček odpoví a jeho odpovědi zveřejníme zde na blogu. No a na závěr z těch 10 dotazů přímo pan Havlíček vybere jednoho šťastlivce, který získá výhru. Tak už jste si rozmysleli svou otázku?


Výhra:
A o co hrajeme? O novou knihu pana Havlíčka Superjídelníček s věnováním a balíček produktů REJ - Víte, co jíte! 



Podmínky účasti v soutěži: 
1. Zašlete svůj dotaz pro pana Havlíčka na můj email maminazdenina@gmail.com a to nejpozději do 18.5. Do předmětu emailu napište Petr Havlíček. 

Dotazy na konkrétní výpočty příjmu kalorií, sestavení jídelníčku, apod nebudou zařazeny do soutěže. Prosím respektujte, že takovéto dotazy se nedají zodpovědět jen tak během chvilky, ale řeší se individuálně a zaberou hodiny práce. Děkujeme za pochopení.

2. Není podmínkou, ale rozhodně doporučuji dát To se mi líbí  facebookové stránce pana Havlíčka - dozvíte se zde spoustu zajímavých informací a o novinkách budete vědět jako první. 


Odpovědi pana Havlíčka na 10 Vámi zaslaných dotazů spolu se jménem výherce naleznete zde na blogu. 

Hodně štěstí všem.

Soutěž skončena. Vybrané dotazy najdete zde.