WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 30. července 2014

Recenze: Eurona by Cerny


Dnes tu pro Vás mám recenzi na výrobky Eurona by Cerny od firmy Jak na skvrny, kterou vlastní paní Bára Skálová. Tato firma sponzorovala naši soutěž Proměna s JiMi a i mně bylo umožněno vyzkoušet některé výrobky.



Firma Jak na skvrny nabízí kvalitní českou ekologickou drogerii, která splňuje ty nejpřísnější normy Evropské unie. Jejich výrobky neobsahují fosfáty, chlór, formaldehydy a ani nejsou testovány na zvířatech. Řídí se heslem "Buď poradcem, ne prodejcem za každou cenu." Na prvním místě mají Vaši důvěru a spokojenost, což mohu jen potvrdit.

Samozřejmě že stejně jako podobné firmy, které nabízí kosmetiku a drogerii, i Eurona umožňuje nákup buď za katalogové ceny nebo se můžete zaregistrovat a tím pádem využívat slevy pro registrované zákazníky. Je důležité podotknout, že registrace je zcela zdarma a hlavně se tím k ničemu se nezavazujete, žádné povinné odběry či obnovovací poplatky. Registrovaní zákazníci nakupují výrobky o 16-24% levněji než je uvedeno v katalogu. Pokud nechcete platit poštovné, je třeba učinit objednávku nad 1.500 Kč, jinak Vás poštovné vyjde na 90 Kč. Zboží Vám doveze DPD a platit můžete jak v hotovosti, tak i kartou. Firma má neustále nějaké akce, soutěže a další odměny, které jistě potěší.
Jako příznivce zdravého životního stylu jsem hledala nějakou firmu, která by mi nabídla kvalitní, ale ekologické výrobky, a když mi paní Bára navrhla vyzkoušení jejich výrobků, souhlasila jsem. Nebyla bych to já, kdybych si napřed nezjistila info prolézáním internetu.  Zkušenosti zákazníků mě příjemně překvapily, ty výrobky opravdu vypadají jako zázrak. Tak se na ně pojďme podívat blíže.



Měla jsem možnost vyzkoušet tyto výrobky: 
(pozn. uvedené ceny jsou katalogové, registrovaní zákazníci nakupují levněji )

Univerzální úklidový prostředek
  • velmi účinně odstraní veškeré nečistoty včetně silné mastnoty.
  • nezanechává šmouhy
  • obsahuje kokosové mléko, proto jej můžete bez obav použít na dřevěné a plovoucí podlahy.
  • neskutečně univerzální pro široké využití ve Vaší domácnosti
  • silný avšak šetrný i k pokožce Vašich rukou
  • neobsahuje chlór, formaldehydy ani fosfáty
CENA: 226 Kč za 1.000 ml


Moje zkušenost: Tenhle prostředek prostě miluju. Používám ho úplně na všechno a všude. V kuchyni, obýváku, koupelně, wc, na vytírání podlah, prostě všude. Nádherně voní a je vážně všestranný. Nejlepší na tom je, že Vám stačí pouze trošička, kterou si smícháte s vodou a pak už se opravdu dějí zázraky. A za co jsem také hodně ráda, že není třeba při jeho používání mít rukavice - nevím, jak Vy, ale já osobně nerada uklízím s rukavicema. Používám je jen pokud je to opravdu nezbytné ( např.hrozí poranění pokožky ), jinak vše dělám bez nich. A ikdyž je tento prostředek účinný snad na vše, i přesto je k našim ručkám velice šetrný. Velký palec nahoru! 

  • Mimořádně účinný a vydatný.
  • Obsahuje aktivní kyslík v nejčistší podobě.
  • Bez fosfátů, formaldehydů, chlóru
  • Neškodí čističkám odpadních vod
CENA: 278 Kč za 800g

Moje zkušenost: No tohle je prostě zázrak. Opět má všestranné použití, já ho používám na čištění odpadů ( 3 odměrky ) a odstraňování skvrn, kterých je od syna spousta - třeba čokoláda nebo vodovky na tričku. A zase stačí jen maličko, asi kávová lžička do horké vody, nalít na skvrnu, nechat chvíli působit, pak vyprat a skvrny jsou pryč. Rozhodně se hodí do každé domácnosti a opět balení vydrží hoodně dlouho.

Čistič koupelen
  • účinně vyčistí většinu omyvatelných povrchů v koupelnách.
  • nezanechává stopy na umytém povrchu.
  • příjemně voní po pomerančích
  • snadno odstraní zbytky mýdla, vápenaté usazeniny a skvrny od tvrdé vody
  • neobsahuje abraziva – čistí bez poškrábání.
CENA: 174 Kč za 500 ml

Moje zkušenost: Jestli máte taky tak tvrdou vodu jako já, tak si tento přípravek oblíbíte. Vyčistí nánosy od mýdla, sprcháčů a šamponů, poradí si i se skvrnami od vodního kamene. Navíc, když s ním vyčistíte a naleštíte baterie, tak pak už zůstanou naimpregnované  a tedy voda po nich jen steče a nezanechává takové ty nehezké skvrny od kapek. Jediné, co mi trošičku vadilo, byla ta pomerančová vůně, popravdě mi moc nevoněla, ale to je jen můj názor.

Parfém do vysavače
  • Speciální vysoce parfemované granulky provoní vzduch, který vychází z vysavače
  • Tlumí nežádoucí pachy, které vznikají v sáčku vysavače
  • Parfém se uvolňuje postupně vlivem proudění teplého vzduchu ve vysavači po celou dobu životnosti sáčku
CENA: 99 Kč za 35ml

Moje zkušenost: Asi už jste poznali, že jsem tak trošku ujetá na vůně. Život bez vysavače si neumím představit, vysávám každý den ( maminky malých dětí asi chápou ). A musím se přiznat, že v těhle vedrech je ten teplý vzduch, který z vysavače vychází, opravdu úžasný. O tom, že existuje nějaký parfém do vysavače, jsem neměla vůbec tušení, o to víc jsem se těšila na jeho vyzkoušení. Použití je strašně jednoduché - pár granulek nasypete na zem, vysajete a pak už jen pokračujete ve standardním vysávání. No jasně, že jsem napřed vysála granulky, vysavač nechala běžet a čichala a čichala.☺ Doporučuji vůni Green a Vanilku - voní úúúžasně. Místo toho těžkého teplého vzduchu, který z vysavače vycházel před tím, se bytem rozlinula nádherná vůně a já byla maximálně spokojená.


Celkové zhodnocení: Když jsem obdržela balíček k vyzkoušení výrobků, rozdělávala jsem ho s obavami, o co vlastně půjde. Na trhu je několik firem nabízející podobné zboží a tak jsem očekávala všechno možné. Co mě na první pohled uchvátilo byla vůně, která se rozlinula po bytě po otevření balíčku. Vůbec to nebyla vůně čistících prostředků, ale spíše taková jemná, květinová, velice příjemná. A o katalogu ani nemluvím... Nemají parfémované stránky, abyste očuchali jednotlivé vůně. I přesto celý katalog nááádherně voní.
Možná Vám přijde, že tady jen vychvaluju a dělám reklamu. Reklamu možná dělám, protože Vám chci doporučit něco, s čím jsem sama moc spokojená. Dokonce natolik, že jsem se po vyzkoušení jejich výrobků sama a dobrovolně zaregistrovala, abych mohla jejich výrobky i nadále odebírat, navíc ještě za zvýhodněné ceny. Hned první objednávku jsem měla za 2 tisíce korun a nelituji. Udělala jsem si zásobu účinných a ekologických prostředků a pustila se do generálního úklidu celého bytu. Z některých produktů jsem vysloveně unešená, strašně se mi líbí všechny ty vůně. Pokud by byl zájem, tak bych udělala ještě jednu recenzi na další výrobky, které jsem si objednala a vyzkoušela. Určitě je možné, že ne každý výrobek bude tak úžasný, nikdo není dokonalý, ale tato drogerie si mě prostě získala rozmanitými vůněmi a hlavně účinností. Nehledě na to, že výrobky jsou ekologické a že jejich používáním ušetříme dost peněz, oproti běžnému drogistickému zboží z obchodu, protože stačí opravdu kapička a vše je čisté.
Jsem ráda, že jsem na tuto firmu narazila a tímto děkuji Báře, že mi umožnila vyzkoušení a za všechny její cenné rady. Drogerie Eurona Cerny už má v mé domácnosti své pevné místo a i díky ní je pro mě úklid o něco příjemnější a byteček voňavější.

Pokud Vás tato drogerie také zaujala a chtěli byste si něco objednat, případně zjistit více informací, neváhejte kontaktovat paní Báru Skálovou, která je velice ochotná a ráda poradí a pomůže. 


Email: Bara.Skalova@jaknaskvrny.cz
Tel: 721 768 449