WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 19. října 2013

Colostrum Essens - recenze


Dnes tady máme recenzi na výrobek Colostrum Essens. Byla jsem oslovena jednou slečnou, která pravidelně čte můj blog a vidí, že se zajímám o zdravý životní styl a že pořádám i různé akce a soutěže, která mi nabídla vyzkoušet jeden výrobek - Colostrum Essens - a že by ráda i věnovala tento výrobek do soutěže. Upřímně říkám - a kdo mě zná, ví - že já jsem zapřísáhlým odpůrcem jakýchkoliv doplňků stravy. Už mi bylo ( i osobně ) nabízeny různé podobné preparáty ( nechci jmenovat, ale jistě každý jsme se s tím už setkali ). Já nevím, nechci se nikoho dotknout, neznám ty výrobky do detailů, ale přijde mi, že toto funguje jen za účelem prodeje a získání provize. No a k tomuto jsem byla stejně tak skeptická. Slečně jsem odměřeně napsala, že si nejprve zjistím informace o daném produktu a pak se ozvu.

První, co jsem šla zjišťovat, byly samozřejmě recenze a zkušenosti normálních lidí. Internet je toho plný. A hned mě překvapilo, že reakce byly pozitvní, všichni si to hrozně vychvalovali, jak to jim i dětem pomohlo, že zmizely záněty, anginy, chřipajzny. No, vypadalo to na úplný zázrak. Zázraky se sice dějí, ale přesto - důvěřuj, ale prověřuj. ☺ Vydala jsem se tedy prolustrovat přímo výrobek, jaké má složení, porovnat s konkurenčními výrobky, apod. U zjištění složení mě opět čekalo překvapení - žádná chemie ( ani kapka ), vše 100% přírodní ( detailní složení najdete níže ). V tuto chvíli jsem se již o tento produkt začala vážně zajímat a šla zjišťovat více informací a samozřejmě i konkurenci.


Colostrum je sice velice dobrá věc, ale není colostrum jako colostrum. I tady platí, že ne vše je děláno tak, jak má a že je jen zneužíváno dobrého jména Colostra. Předem je nutno říci, že je třeba, aby colostrum bylo z té země, ze které jste i Vy, jinak prý neúčinkuje. Také složení se může lišit, no a v neposlední řadě i cena. Bohužel neplatí zde pravidlo, že to nejdražší je to nejlepší. Existují i Colostra za tisíce korun, ale... Navíc, Colostrum je doporučováno i lékaři, na internetu najdete spoustu názorů lékařů a i několik studií, opravdu zajímavé.
Po všem tom zjišťování jsem dospěla k závěru, že tento produkt, 100% přírodní produkt, je velice velice zajímavý a že ho rozhodně musím vyzkoušet. Slečně jsem tedy odepsala a začala jí také zpovídat. Sama mi napsala, že dříve trpěla na různé nemoci, ale poslední rok, co bere colostrum se jí vyhýbají obloukem.
Pochopila jsem, že jí nejde o prodej, nenabízí nic jiného od té firmy, jen toto, co má sama vyzkoušené a o čem ví, že to funguje. Tomuto produktu natolik věří, že se chce podělit s ostatními, protože ví, že je to to nejlepší. Daleko lepší než všechna ta chemie, kterou do sebe při každé nemoci cpeme.
Dohodly jsme se, že mi pošle jedno balení zdarma ( 60 tobolek, tedy na 2 měsíce ), abych si to sama vyzkoušela a o svou zkušenost se podělila s ostatními.☺ Dva měsíce jsou dlouhá doba, takže příspěvek s informacemi o tomto produktu zveřejňuji už nyní a postupně sem budu přidávat i svou zkušenost ( jakoukoliv zkušenost ) - budu průběžně aktualizovat. Sama jsem zvědavá☺. Každopádně, pokud existuje něco ( a vypadá to, že opravdu existuje ), co mi pomůže vyhnout se nemocem, tak jsem všema deseti pro. Asi to taky znáte, ale prostě když jsem já nemocná, když vypadnu z koloběhu, tak nefunguje ale vůbec nic - hold ženská no, všechno je na ženský a jakmile není, je to sakra znát☺.

Teď několik informací, co to vlastně Colostrum je, k čemu je dobré, jaké má složení a prostě vše, co by Vás mohlo zajímat☺. 
Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení běžného mléka. Colostrum je cenné pro svůj vysoký obsah imunitních složek nezbytných pro přežití ve světě plném mikroorganismů. Je nejbohatším zdrojem imunoglobulinů ( protilátek ). V Colostru lze dále nalézt celou řadu prospěšných látek, které stimulují činnost imunitního systému. Colostrum je také zajímavé z výživového hlediska, jde o potravinu s komplexním výživovým profilem, která obsahuje ideální složení bílkovin, tuků, cukrů, vitaminů, minerálů a enzymů.
Colostrum Essens je vhodné pro všechny, kteří chtějí podporovat své zdraví přirozeným způsobem. Jedná se o potravinový doplněk vyrobený z kravského colostra nejvyšší kvality. Kravské colostrum je svým složením velmi podobné tomu lidskému. Proto je stále častěji využíváno jako komplexní přírodní látka na podporu imunity u dětí, dospělých, sportovců i seniorů. Firma Essens Vám přináší colostrum od jediného certifikovaného českého výrobce, vyrobené na čistě přírodní bázi, z těch nejkvalitnějších českých surovin a pod farmacetutickým dohledem. Samozřejmě existují i certfikáty ( na přání mohu zaslat ).


Jaké je složení Colostra Essens?
protilátky (imunoglobuliny, sytokiny, laktoferin ), esenicální aminokyseliny, vitaminy ( A, D, E, C, B1, B2, B6, B12, kyselinu listovou, kyselinu pantotenovou, biotin, niacin ), minerály a stopové prvky ( sodík, draslík, vápník, fosfor, hořčík, železo, jód, chrom ).

Je colostrum Essens skutečně přírodní?
Ano. Je to mléko z prvních dvou dnů laktace ve formě sušeného prášku. U tohoto mléka byla pouze odstraněna voda cestou sprejového sušení za přísně stanovených a sledovaných podmínek. Tento proces zpracování zabraňuje poškození biologicky cenných látek vyskytujících se v colostru.

Je colostrum Essens vhodné i pro děti?
Ano, colostrum je vhodné pro děti od 3 let, je výborným pomocníkem pro posílení jejich imunity.

Mohou colostrum Essens užívat i osoby, které hůře snášejí laktózu?
Díky velmi nízkému obsahu mléčné laktózy je colostrum alergiky mnohem lépe snášeno než běžné mléko. Mimo jiné, colostrum také pečuje o zdraví našich střev, zejména o vyvážené složení střevní mikroflóry. Z tohoto pohledu lze colostrum Essens zařadit mezi prebiotika.

Jaké je doporučené dávkování Colostra Essens?
Pro udržení zdraví se doporučuje užívat dvě balení, tedy dvouměsíční kúru. Poté 1-2 měsíce vynechat a následně kúru opakovat. Možné ale je i celoroční užívání.

                                          Zdroj: www.essens.cz

Moje zkušenost:

22.10.
Dnes dorazilo balení Colostra na 2 měsíce k vyzkoušení a napsání recenze, takže jdeme testovat☺. Postupně budu doplňovat svou zkušenost s tímto produktem. 

13.11. Colostrum užívám vždy jednu tobolku večer před jídlem. Zatím nepozoruji žádné závratné změny, ale musím přiznat, že se mi zlepšil spánek. Nevím, jestli je to colostrem, ale od té doby, co ho užívám lépe usínám a v noci se nebudím. Zkouška přijde v období chřipky a nachlazení.


23.11. Manžel chytil nějakej bacil, syn v noci nespal - chytil to od něj a má rýmu. Já si pro jistotu dávám večer 2 tobolky colostra. Už je to tady, uvidíme, jestli zabere☺. 

24.11. Cítím, že na mě něco leze - šimrání v nose, občasné slabé pobolívání v krku, nestabilní teplota. Nedávám si žádné léky, ani čaj s medem, nic, nechávám to jen na colostru. Samotnou mě zajímá, zda je tak účinné☺. 

25.11. Cítím se o něco lépe, teplota už je stálá, ale po ránu mě ještě trápí šimrání v nose a pobolívání v krku. Večer si opět vezmu 2 tobolky. Navíc se dneska chystám na hodinu FitBoxu, snad to zvládnu. Podotýkám, že jelikož je nemocný 3 letý syn, tak jsem bacilům vystavena ve dne v noci. Kéž by to zabralo! 




Pokud Vás Colostrum Essens zaujalo stejně jako mě a chcete ho vyzkoušet sami na sobě, pak Vás jistě bude zajímat i cena. Jedno balení Colostra Essens, které obsahuje 60 tobolek ( na 2 měsíce ) stojí 695 Kč.

                     !AKCE! 

Pouze pro čtenáře mého blogu máme nyní akci - slevu 100 Kč na jedno balení, tedy pro Vás ta cena je 595 Kč! Tato akce platí do 15.12.2013.
Pokud máte zájem, kontaktujte prosím slečnu Martu Jurkovičovou a dohodněte si s ní podrobnosti ( email: marta.jurkovicova@centrum.cz ) - tímto jí velice děkuji za její ochotu a nápad a věřím, že i spousta z Vás bude stejně tak nadšená jako já☺.



SOUTĚŽ!

Navíc, pro Vás máme soutěž, kde právě můžete jedno toto balení Colostra Essens na 2 měsíce vyhrát! Co pro to udělat?
Stačí jen se přihlásit do formuláře níže a kliknout na +1, čímž vhodíte lísteček se svým jménem do slosovacího zařízení. Pokud chcete vhodit dalších 5 lístečků se svým jménem a zvýšit tak svou šanci na výhru, dejte ještě Like mému blogu na Facebooku.
 A můžete, jestli chcete, i napsat pod tento příspěvek komentář, proč zrovna Vy byste chtěli vyhrát tento produkt. 
Soutěž probíhá ode dnešního dne a končí 31.10.2013. Výherce bude po tomto datu zveřejněn zde. 

SOUTĚŽ SKONČENA!!!

Výherce: Jana Jarolímová - klik č.43