WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

úterý 8. listopadu 2016

Recenze: Fitness diář 2017 od Fitstore

Dvojici Michal Josef Tóth a Pavel Walek jistě představovat nemusím. Uričtě ještě máte v živé paměti jejich knihu Co vám výživoví poradci neříkají, která zaznamenala velký ohlas a zasvěcenci také vědí, že tito dva pánové jsou majiteli internetového obchodu Fitstore, kde najdete vše od zdravé výživy, přes doplňky stravy až po fitness oblečení. Nyní se tato dvojka vytasila s Fitness diářem pro rok 2017.


Obal: 

  • zelená barva v kombinaci s bílou a vínovou
  • menší rozměry (13x17cm)
  • námět kamarádky, se kterou to zvládneš


Autoři: P.Walek, M.J.Tóth
Počet stran: 376
Cena: 199 Kč



Obsah: Hned na začátku nás povzbudí motivační slova a rady, jak dosáhnout svých cílů. Poté následuje dostatek místa pro zapsání všech našich cílů pro rok 2017 a samozřejmě nechybí ani návod, jak diář co nejefektivněji používat. 
Před každým měsícem na nás čeká měsíční shrnutí, kde si zapíšeme aktuální míry, zhodnotíme uplynulý měsíc a doplníme konkrétní cíle pro měsíc další. Před jednotlivými týdny najdeme tzv. týdenní plán, kde máme jednoduchý rozvrh pro zapsání druhu cvičení, týdenních cílů ve cvičení a výživě a i místo pro své poznámky, a na konci každého týdne zase týdenní shrnutí, kde si odškrtneme splnění cílů pro jednotlivé dny, pochválíme se, co se nám v daném týdnu povedlo a napíšeme si, co by pro změnu chtělo v příštím týdnu zlepšit. Jednotlivé dny obsahují dostatek místa pro zapisování všeho potřebného, navíc i prostor pro zapsání úspěchu dne. 
Celý diář je plný motivačních citátů, zajímavých článků, rad a tipů o výživě a cvičení, zdravých receptů s barevnými fotkami hotových jídel, navíc vše seřazené podle potřeby - v létě tipy, jak se stravovat během dovolené, na vánoce recepty na zdravé cukroví, apod.
Diář je zakončen zhodnocením celého roku, nechybí ani dostatek stránek pro vlastní poznámky jakéhokoliv druhu a motivace pro rok další.



Můj názor: Uf, teď mě čeká hodně těžké hodnocení, protože nevím, jak diář zhodnotit tak, aby to nevypadalo, že ho jen vychvaluji. Ale na rovinu, miluju ho!!!😍
Rozhodně musím až do nebes vychválit grafiku a vůbec nápad pojmout diář jako kamarádku, se kterou to prostě zvládneme. Obálka "Se mnou to zvládneš!" zaujme hned na první pohled a to natolik, že věřím, že už jen po jejím zhlédnutí  je spousta z nás rozhodnutá si diář pořídit.
Jakmile diář otevřete a prolistujete si ho, jste utvrzeni ve svém rozhodnutí - to je přesně to, co jsem hledala! Grafická úprava diáře je naprosto geniální, vše k sobě krásně ladí, nic není přeplácané a celkový dojem je prostě skvělý. Autoři mysleli úplně na všechno, najdete zde tabulky pro vše, co ke správnému hubnutí potřebujete. Po celý rok si budete své pokroky zapisovat a popisovat a odškrtávat a proškrtávat, a ani se nenadějete a na konci roku budete opět ve skvělé formě.😉
Možná si někdo říká, že diář je zbytečnost, že není potřeba si vše zapisovat, že hubnout se dá i tak. Ano, samozřejmě se dá hubnout i bez něj. Ale právě s takovým fešným fit diářem, který vás na vaší cestě bude povzbuzovat, protože - a to mi věřte - přijdou dny, kdy to prostě budete chtít vzdát, kdy vám bude chybět motivace. Právě pro ty případy je tady tento kamarád, který vás zase povzbudí a dodá sílu bojovat dál. Možná si po dvou měsících řeknete, že už nevidíte výsledky svého snažení a že je to k ničemu. Jenže když se podíváte do svého fitness diáře, tak ve zhodnocení minulého měsíce uvidíte, že jste vážily o 2 kg více a že jste měly o celé 4 cm přes zadek víc! A to vám vlije novou krev do žil! Vidět to černé na bílém je prostě rozdíl. A kdo by nechtěl mít svou cestu za lepším hubenějším a zdravějším já zdokumentovanou, že?😉
Musím zmínit ještě skvělou cenu, za kterou je diář nabízen - pouhých 239 Kč a to má  376 stran a obsahuje i barevné foto! Lidé si velice často přejí "hodně muziky za málo peněz" - no, s tímto diářem se to skutečně splnilo! Diář si mě získal na plné čáře a něco vám řeknu - ta paní na jeho obálce má pravdu, s ním to skutečně zvládneme! 😉

P.S. Prosím prosím, ať už je rok 2017, ať ho můžu začít používat! 💪






Diář bude od konce listopadu k dostání v knihkupectvích. Pokud ho ale chcete mít už nyní, navíc za akční cenu, můžete si jej pořídit v eshopu Fitstore.

Říká se, že ve dvou se to lépe táhne a která z nás si někdy nepřála mít při hubnutí parťáka, se kterým by se mohla hecovat k lepším výsledkům. 
Dámy, váš parťák je na světě -  Fitness diář 2017 💪