WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 17. října 2016

Recenze: Sport Diary 2017

Letos už potřetí přichází Sport Diary s fitness diářem na nový rok. I letos vychází ve dvou verzích - pro muže a pro ženy. Jistě jste zvědaví, jak se od svých začátků změnil, tak se na něj pojďme blíže podívat.






Obal
:

  • pevná tvrdá vazba
  • duhová barva
  • rozměry knížky (15x20 cm)
Můj recept ve Sport Diary 2017

Obsah: Hned na začátku najdeme návod, jak s diářem pracovat. Následuje rozsáhlý článek od nutričního specialisty Bc. Michala Richtera o redukci hmotnosti, kde zjistíme, jak správně kontrolovat tělesné změny, jak si spočítat energetický příjem a výdej, informace o makroživinách a zajímavosti ze světa studií. Hned poté na nás čeká vzkaz od Miloše Škorpila (ultramaratonec, zakladatel běžecké školy) pro všechny, kteří se po letech opět rozhodli hýbat, kde nám prozradí, co se děje v těle, když se člověk hýbe, i jaká jsou rizika rychlých začátků. Pak už následují články Mgr. Ley Vršecké (osobní trenérka a výživová poradkyně) věnované poruchám příjmu potravy, boji s chutěmi na sladké a zdravotním problémům při sedavém zaměstnání. 
Samotný diář klade důraz na praktické plánování, každý měsíc začíná sepsáním cílů a končí shrnutím, takže máme dokonalý přehled o našich výkonech. Jednotlivé dny mají dostatek prostoru pro zapsání všeho potřebného, navíc zde najdeme i kolonky označené jednoduchými symboly pro zapsání denních aktivit, času trvání, počtu spálených kalorií a dalšího. 
Sport Diary je česko-slovenský, obsahuje názvy dnů, měsíců a jmen v obou jazycích. Na konci každého týdne se můžeme inspirovat zdravými recepty (i já jsem přispěla dvěma recepty😊) a po celý rok nás budou motivovat celostránkové ilustrace sportů. Ke každému diáři získáte navíc i ebook Sport Diary, který obsahuje články z loňského vydání.

Můj recept ve Sport Diary 2017

Můj názor: Když se podívám zpět na úplně první Sport Diary z roku 2015, tak musím říct, že celý tým má za sebou velký kus práce. Snaží se neustále zlepšovat a vycházet vstříc zákazníkům a jejich potřebám. Co se mi na nich nejvíc líbí je, že si na nic nehrají. Oni prostě mají svůj sportovní diář, na kterém pracují podle přání zákazníků, nesnaží se o nějaké napodobování konkurence, ani ho nechtějí přeplácat zbytečnostmi.
Přiznám se, že mě moc nezaujaly barevné ilustrace v diáři, ale jinak je velmi přehledný, obsahuje dost prostoru pro zapisování a také jednotlivé články hned na začátku jsou zajímavé a poučné.
Sport Diary to není diář jen pro ty, co se snaží zhubnout. Je pro všechny aktivní jedince, ať už jste vrcholový sportovec, fitness trenér nebo prostě jen jedna Mamina (Zdenina😎), která se snaží žít zdravě, pro nás všechny je tento diář určen. Pokud hledáte seriózní diář bez zbytečných kudrlinek, pak je pro vás Sport Diary přesně to pravé. 💪

Porovnání Sport Diary 2017 a 2016


Hláška "Slezte z té váhy, Donalde, vidím Vás!" mě dostala....

Pokud i Vás Sport Diary zaujal, můžete si ho pořídit za krásných 269 Kč: 
nebo 
si udělejte radost dohromady a pořiďte si dámský a pánský Sport Diary za výhodnější cenu 506 Kč


AKCE PRO ČTENÁŘE MÉHO BLOGU!!!
Získejte slevu 7% na svou objednávku zadáním kódu
MTMV2016 
akce platí do 31.12.2016