WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 4. května 2015

Soutěž: Megaknihy

Květen bude patřit internetovému obchodu Megaknihy. Proč? Protože je to jedno z největších internetových knihkupectví u nás a protože si pro Vás připravili spoustu knih o zdravém životním stylu za akční ceny! A pomyslnou třešničkou na dortu je poštovné za pouhých 39 Kč! Rozšířit si svou knihovničku nikdy nebylo snazší a ani já jsem neodolala!Navíc si tento měsíc můžete zasoutěžit hned o 2 knihy z toho eshopu. 


O co soutěžíme?
O 2 knihy: Jez, abys žil a Hubneme s rozumem v praxi. Obě dvě jsou kuchařky plné zdravých receptů. Pomohou vám zbavit se přebytečných kil, inspirujete se a obměníte svůj jídelníček. 


Kniha Jez, abys žil – kuchařka pomohla milionům lidí zbavit se přebytečných kil a prodloužit vlastní život, díky ní jsou správná výživa a skvělý pocit dosažitelnější než kdykoliv předtím.
Světoznámý lékař a autor bestsellerů Joel Fuhrman, M. D., ukazuje, jak si můžete vy, vaši přátelé a členové vaší rodiny vybudovat a udržet zdraví a štěstí. Kniha vás provází od regálů v supermarketu až do chvíle, kdy zasedáte k jídelnímu stolu.
Obsahuje nejnovější vědecké poznatky o výživě, lahodné nové recepty, užitečné tipy, jak nakupovat a vařit, detailní nutriční hodnoty každého pokrmu a inspirativní příběhy lidí, jimž přístup nazvaný „Jez, abys žil“ změnil život. 



Hubneme s rozumem v praxi - Autorkou je známá odbornice na výživu Iva Málková. Jedná se o glykemickou kuchařku, která obsahuje tipy a recepty, které mají navíc dobrý poměr živin pro hubnutí. Najdete zde návody na svačiny, nízkoenergetické mlsání a rady, jak jíst mimo domov. Seznámíte se také podrobně s glykemickým indexem potravin – co to je, jak ovlivňuje hubnutí, jak vybírat potraviny... Recepty jsou určeny tomu, kdo chce hubnout bez pocitu hladu.

Jak soutěžit?
1. Přihlašte se do formuláře níže přes email nebo Facebook.
2. Klikněte na +1, čímž vhodíte pomyslný lísteček s Vaším jménem do slosovacího zařízení. 
3. Dejte To se mi líbí sponzorovi soutěže a získejte tím dalších 5 lístečků s Vaším jménem.

Není povinné, ale pokud chcete zvýšit svou šanci na výhru a získat další pomyslné lístečky s Vaším jménem:
Napište jakýkoliv vzkaz sponzorovi soutěže do komentářů tohoto příspěvku a získejte tím dalších 5 hlasů pro Vás.

Dejte To se mi líbí mému blogu a získejte dalších 5 hlasů pro Vás. 


Soutěž probíhá od 1.5. do 31.5. Vítěze budu losovat na začátku června. Pokud se do týdne neozvou, budu losovat nové. 
Hodně štěstí všem.


Pokud Vás knihy zaujaly, neváhejte a mrkněte na stránky MegaKnihy.cz. Najdete tam spoustu zajímavého čtení nejen o zdravém životním stylu. Já už jsem si vybrala.

 

Megaknihy