WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 3. května 2015

S Jill do plavek: Šestý týden

Utíká to a léto se blíží! Mám tu pro Vás plán na šestý týden společného hubnutí! Zaměříme se na maso a vejce a zařadíme je na náš jídelníček. Proč je to tak důležité? Dozvíte se v materiálu zde. Kdo má knihu, informace najdete na str. 130.
Co se cvičení týče, tak už jsem informovala, že workouty s Jill docházejí a tak, abysme necvičili pořád to samé, dáme si i jiné trenéry. Tento týden bude patřit Cassey Ho. Cvičte podle sebe, v jakou denní dobu se Vám to bude hodit. Podělte se pak o své zkušenosti a zážitky ze cvičení. A nezapomínejte dodržovat dny volna. 
Pozn.: Workouty jsou na youtube, takže stačí jen přehrát. Avšak může se stát, že video bude smazané, v tom případě zadejte název videa do vyhledávání a najděte si funkční odkaz.Takže mrkněte, co jsem připravila:

 Před začátkem cvičení byste měli jeho vhodnost vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu konzultovat se svým lékařem. Pokud během cvičení pocítíte jakékoliv zdravotní problémy, přestaňte cvičit a vyhledejte pomoc lékaře. 

1. DEN: celkový čas 12 minut
Cardio

2. DEN: celkový čas 29 minut

Cardio


Sexy nožky do legín

3. DEN: celkový čas 23 minut

Cardio


Zadek v ohni

4. DEN: RELAX



5. DEN: celkový čas 21 minut

Cardio


Břišáky

6. DEN: celkový čas 17 minut

Cardio


Ruce v jednom ohni

7. DEN: celkový čas 21 minut


Cardio Kickbox


Bříško v ohni

Veškeré informace a ostatní účastnice akce Do plavek s Jill najdete ve skupině Ovládněte svůj metabolismus s Jill, informace jsou v albu zde

Sledujte můj blog a stránky na Facebooku, ať vidíte mou proměnu Do plavek s Jill!

Pokud Vás zaujala kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus, podle které hubneme do plavek, můžete si ji se slevou pořídit zde.