WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 5. dubna 2015

S Jill do plavek - Druhý týden

Pokračování akce S Jill do plavek! Pevně věřím, že to nikdo nevzdal a že všichni dál bojujeme za krásné tělo v plavkách! Nezapomeňte, léto se blíží! Všem, co bojují s Jill, přeji pevnou vůli a ať se tuky pálí a svaly sílí!
Druhý týden budeme stále dodržovat to, na co jsme si už zvykli v prvním týdnu, tedy pravidelná strava. Navíc se ale zaměříme na další kapitolu knihy Ovládněte svůj metabolismus. Dámy, bude Vás to bavit, tématem druhého týdne je nakupování. Půjdem "šopovat" děvčata! Věřím, že si tento týden pořádně užijeme a že to pro nás nebude tak náročné. O co tedy půjde? Naším úkolem bude soustředit se na nákup těch správných potravin. Číst etikety, vybírat to správné, aby nebylo nahnilé, poškozené. Cílem je naučit se zajímat se o to, co vlastně svému tělu dáváme. 




První 3 dny jen čtěte a přemýšlejte. Opravdu je nutné, aby salám obsahoval 20 ingrediencí? Když pečete doma obyčejnou buchtu, taky do ní dáváte 15 věcí? Ne? Tak proč 15 věcí obsahuje tahle kupovaná buchta? Je nutné do sebe cpát něco, co pomalu ani neumíme přečíst, o čem ani nevíme, co to je, co to vlastně znamená? Když to nevíme my, jak to má vědět naše tělo??? 
Veškeré informace k tomuto týdnu najdete v knize Ovládněte svůj metabolismus na straně 109 - 114. Nebo můžete použít mnou vytvořený materiál, který najdete zde. Určitě si ho přečtěte, najdete tam vše potřebné. 


Co se cvičení týče, tak rozpis na tento týden najdete níže. Cvičte podle sebe, v jakou denní dobu se Vám to bude hodit. Podělte se pak o své zkušenosti a zážitky ze cvičení. A nezapomínejte dodržovat dny volna. 
Pozn.: Workouty jsou na youtube, takže stačí jen přehrát. Avšak může se stát, že video bude smazané, v tom případě zadejte název videa do vyhledávání a najděte si funkční odkaz.


 Před začátkem cvičení byste měli jeho vhodnost vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu konzultovat se svým lékařem. Pokud během cvičení pocítíte jakékoliv zdravotní problémy, přestaňte cvičit a vyhledejte pomoc lékaře. 



3. DEN: VOLNO




7. DEN: VOLNO


PLAVKÁM ZDAR!



Veškeré informace a ostatní účastnice akce Do plavek s Jill najdete ve skupině Ovládněte svůj metabolismus s Jill, informace jsou v albu zde

Sledujte můj blog a stránky na Facebooku, ať vidíte mou proměnu Do plavek s Jill!

Pokud Vás zaujala kniha Jillian Michaels Ovládněte svůj metabolismus, podle které hubneme do plavek, můžete si ji se slevou 15% pořídit zde.