WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 18. dubna 2015

s Jill do plavek: Čtvrtý týden

Pomalu dokončujeme první měsíc společného hubnutí do plavek! Mám tu pro Vás další plán pro čtvrtý týden. A pozor! Na konci tohoto týdne se přeměříme a převážíme a uvidíme výsledky! Těšte se na neděli!
Ve čtvrtém týdnu se zaměříme na zařazení ovoce a zeleniny na náš jídelníček. Možná si říkáte, že to není nic těžkého. Ale. Ono to není až tak snadné a mnohdy máme problém zařadit na jídelníček větší množství zeleniny. Sníst jednu papriku opravdu nestačí. Zaměřte se tedy na to, aby Vaše porce byly dostatečné, snažte se ke každému jídlu sníst i zeleninu. Ovoce jezte dopoledne, ke snídani, svačině.
Můj materiál ke čtvrtému týdnu najdete zde, rozhodně přečtěte! Kdo má knihu, info najdete na str. 127, 134 a 139.  Pokud si knihu chcete pořídit, máte nyní jedinečnou možnost získat jí se slevou 35% zde.


V neděli necvičíme, máme volno, ale čeká nás důležité měření a vážení po 4 týdnech tvrdé práce! Nezapomeňte na to, změřte se, zvažte, vyfoťte a pochlubte se se svou změnou i ostatním!

Co se cvičení týče, tak už jsem informovala, že workouty s Jill docházejí a tak, abysme necvičili pořád to samé, dáme si i jiné trenéry. Tento týden bude patřit Tiffany Rothe. Cvičte podle sebe, v jakou denní dobu se Vám to bude hodit. Podělte se pak o své zkušenosti a zážitky ze cvičení. A nezapomínejte dodržovat dny volna. 
Pozn.: Workouty jsou na youtube, takže stačí jen přehrát. Avšak může se stát, že video bude smazané, v tom případě zadejte název videa do vyhledávání a najděte si funkční odkaz.Takže mrkněte, co jsem připravila:

 Před začátkem cvičení byste měli jeho vhodnost vzhledem k Vašemu zdravotnímu stavu konzultovat se svým lékařem. Pokud během cvičení pocítíte jakékoliv zdravotní problémy, přestaňte cvičit a vyhledejte pomoc lékaře. 


1. DEN: celkový čas cca 35 minut



2. DEN: celkový čas cca 30 minut



3. DEN: celkový čas cca 35 minut


4.DEN: ODPOČINEK

  



5.DEN: celkový čas cca 40 minut



6. DEN: celkový čas  cca 35 minut


7.DEN:   ODPOČINEK


! MĚŘENÍ, VÁŽENÍ, FOCENÍ !