WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

čtvrtek 19. března 2015

Recenze: Feel Joy

Dnes tu mám recenzi na oblečení značky Feel Joy. Internetový obchod Feel Joy působí v Evropě již od roku 2005, u nás v ČR  se ale objevil až v roce 2010. Oblečení značky je Feel Joy je kvalitní dámské sportovní oblečení s důrazem na módní trendy a styl. Nechybí zde ale ani móda pro děti a pány, Feel Joy zkrátka oblékne celou rodinu. Tuto značku si oblíbila řada sportovních instruktorů, protože oblečení je velice pohodlné a vhodné na jakoukoliv sportovní aktivitu.


Měla jsem možnost vybrat si jakýkoliv druh oblečení z jejich nabídky a zhodnotit ho. Musím se přiznat, že jsem se vůbec nemohla rozhodnout - tolik kousků krásného oblečení, jak vybrat jen jeden? Nakonec, po dlouhém hloubání a dloubání, jsem vybrala taneční tričko Flow 2 v černé barvě.
Tričko má prodlouženou délku, originální a moderní vzhled a jistě potěší každou vyznavačku ležérního a uvolněného stylu.  Na ramenou má kulaté průstřihy se stahovací šňůrkou a na pravé straně je barevná ozdobná výšivka. Vyrábí se v univerzální velikosti, která se přizpůsobí většině postav. 


Můj názor: Kupovat si oblečení na internetu, to chce pořádný kus odvahy.
Ne vždy to, co přijde poštou, vypadá stejně jako na obrázku eshopu. A taky trefit tu správnou velikost je pěkný oříšek. Toho se ale u Feel Joy nemusíte vůbec bát, o čemž svědčí i více jak pět tisíc fanoušků facebookové stránky se svými pozitivními zkušenostmi.
Univerzální velikosti jsem se obávala, přece jen jsem krátce po druhém porodu a není univerzál jako univerzál. Tričko mi ale krásně padlo, jako by mi bylo šité na míru. Je velice pohodlné a z příjemného materiálu. Skvěle se hodí i pro ty, co zatím ještě nemají zrovna ideální postavu, protože svým střihem dokonale zakryje nedostatky a vyzdvihne přednosti. Cvičí se v něm báječně, nikde nic neškrtí, můžete v něm běhat, skákat, posilovat, skvěle se přizpůsobí. A co je hlavní, lze ho nosit  i ven jako normální tričko, protože prostě vypadá báječně.
Celkově značku Feel Joy hodnotím velice pozitivně, jejich eshop je přehledný, nabízí zboží pro celou rodinu a pro jakoukoliv sportovní aktivitu. Samozřejmostí je garance spokojenosti možností vrácení nebo výměny zboží do 14 dnů a poštovné zdarma už na objednávky nad 1.500 Kč.



Pokud i Vás oblečení značky Feel Joy zaujalo, neváhejte a mrkněte na jejich nabídku.