WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 5. ledna 2015

Transformers 2015

Začal nám nový rok a to je skvělá příležitost pro nový začátek. Mám tu pro Vás nový projekt pro tento rok. Staň se transformerem 2015.
Jak se stát transformerem?
Transformerem se staneš tak, že se změníš, transformuješ se. Jak? To je na tobě. Nejde jen o vnější transformaci, nejde jen o zhubnutí, zpevnění. Transformovat se můžeš i vnitřně. Je to způsob života. Způsob jakým přemýšlíš. Vyjadřuješ se. Působíš na ostatní. Jsi to prostě TY. 
Svou transformaci můžeš vidět např. v zrcadle, na oblečení, na váze, ale taky třeba v ledničce -
zmizely ti z ledničky tučné salámy a sladké limonády a nahradila je zelenina a ovoce? Nebo třeba při přípravě rodinné oslavy už neděláš nezdravé chlebíčky, ale nahradily je zdravé chutné ňamky? Tak přesně to je transformace.
Původně jsem měla v plánu udělat soutěž o nejlepšího transformera, ale pak jsem se rozmyslela. Proč? Protože přece transoformerem se nestaneš kvůli nějaké soutěži, ale pro to, že ty sám chceš. Tvojí motivací je úplně něco jiného než soutěž a výhra. Proto žádná soutěž nebude. Transformerem se staneme, protože chceme. 
Nechceš se transformovat sám samotinký? Nebudeš. Já sama se taky pokusím stát se transformerem, respektive navrátit se po porodu zpět do formy. A navíc, budu podporovat i Vás ostatní - články, videa, motivační fotky, citáty, rady, společné výzvy, atd. To vše a ještě mnohem více - přece neprozradím úplně vše hned. Máte se ale na co těšit. Nudit se rozhodně nebudeme.


Tak co, jste připravení na transformaci? 


Tak hurá do toho! Pojďme hubnout společně! Pojďme žít zdravě společně! Pojďme cvičit společně! Pojďme společně měnit své životy!

Sledujte mou transformaci a ostatní transformery na mém blogu, Facebooku, Youtube i ve skupině.


A nezapomeň - TY NA TO MÁŠ! 

A hlavně - ve dvou se to lépe táhne! 



Pochlubte se se svými transformacemi, se svými příběhy, fotkami, čím chcete. Změňte se a inspirujte ostatní. Pošlete mi své fotky, videa nebo příběhy na můj email maminazdenina@gmail.com.