WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 12. prosince 2014

Recenze: Sportovní podprsenka Panache

Když chcete začít sportovat, pořídíte si na to sportovní obuv a nějaké to sportovní oblečení. Běžecké boty, pohodlné tričko, tepláky a můžeme vyrazit. Nebo ne? Nechybí nám ještě něco? Dámy, co takhle spodní prádlo? Ne, nedělám si srandu. Nebo chcete, aby Vás při běhání nebo cvičení zaskočily nečekané problémy v podobě prsou skákajících na všechny strany? V podobě bolesti zad od skákajících prsou? Nebojte se, není třeba se běhání a skákání vzdát. Těmto problémům snadno předejdete s tou správnou sportovní podprsenkou. A jednu takovou Vám dnes představím.


Eshop Správná podprsenka funguje od roku 2011 a za tu dobu si získal tisíce spokojených zákaznic. Pokud je Vám příjemnější nakupování naživo, stačí se jen zastavit na Praze 2 nebo Praze 8, kde najdete kamenné obchody Správné podprsenky. Jak na webu, tak i v obchodě na Vás čeká příjemné prostředí plné milých slečen, které Vám velice ochotně se vším poradí. Nákup podprsenky není jako jít koupit rohlíky do sámošky. Udělejte si z nákupu příjemný zážitek, jde přece o vzhled Vaší postavy, o vytvarované poprsí, o Vaše sebevědomí, takže uvařte si kafíčko a hurá na to.

Sportovní podprsenka Panache byla na trh uvedena v roce 2011 a její vývoj vývoj trval více než 3 roky. I díky tomu je Panache pohodlnou a kvalitní podprsenkou. Jistě Vás zaujme na první pohled. Odlišuje se od drtivé většiny sportovních podprsenek, které prsa stlačují k hrudi. Panache od sebe prsa lehce odděluje a tím jsou méně pohyblivá než v běžných sportovních podprsenkách. Co na ní ale asi nejvíce oceníte je, že je vhodná pro všechny ženy, i pro ty  více obdařené, a i přesto poskytne skvělou podporu. Podprsenka se zapíná na 3 háčky a ramínka si na zádech můžete sepnout do kříže.

Jak podprsenka vypadá?
Podprsenka Panache se může pyšnit velice kvalitním provedením. Má široká polstrovaná ramínka, která si snadno nastavíte na svou velikost. Laminované pěnové košíčky poskytnou Vašim prsům pevnou, ale přesto velice pohodlnou oporu. Kostice z nerezové oceli jsou obaleny silikonem a umístěny ve speciální plyšové látce. Její polstrované zapínání a háčky s pěnovou vrstvou Vám poskytnou maximální komfort. Pevný a elastický obvod zaručí perfektní přilnutí podprsenky k tělu. A v neposlední řadě mikrovlákno a hydrofilní úprava zaručují chladivý efekt a pocit sucha.


Moje zkušenost:
Nevím, jestli se k tomu přiznávat. Ale nakonec proč ne. Když jsem začala cvičit, tak první dny jsem odcvičila ve standartní kosticové podprsence. Možná se teď usmíváte. A víte moc dobře proč.No ano, nebylo to to pravé ořechové. Prsa mi skákala na všechny strany a kostice z podprsenky vylezly ven. Nechala jsem si tedy "poradit" a přešla na jiný druh podprsenek, takzvaná "bodýčka". Prý jsou vhodná na sportování a pokud máte větší prsa jako já, stačí si jen vzít dvě bodýčka na sebe a prsa drží. No, zkusila jsem tuto babskou radu, ale já bych si asi musela vzít těch bodýček aspoň pět najednou, aby vše drželo, jak má...
Když se ke mně dostala podprsenka Panache, říkala jsem si, tak snad už konečně se zadaří... A zadařilo se. Byla jsem moc zvědavá, jestli mi padne. Přece jen vybírat podprsenku přes internet, bez zkoušení, osahání si je riskantní. Já vlastně jen poslala slečně zastupující eshop správná podprsenka míry, ona mi řekla velikost  a poslala podprsenku. Příliš snadné, že? Ale kupodivu seděla perfektně! PERFEKTNĚ! Já vím, že to píšu už podruhé, ale já jsem z toho ještě pořád překvapená. Protože je to poprvé, kdy mám správnou velikost podprsenky. Ano, je to tak. Ve svých 29 letech jsem zjistila velikost svých prsou a poprvé si oblíkla správnou podprsenku. To brzy, že?

Potřebujete poradit? Ptejte se zde.

Můj první pocit, když jsem si podprsenku navlíkla, byl, že je příliš těsná. A jistě ten pocit budete mít i Vy, pokud z příliš volných "bodýček" přejdete na kvalitní podprsenku Panache. Není to tak, že by Vám byla malá, ale jak pevně drží Vaše prsa na správném místě, pevně je obepíná, na rozdíl od  běžného "bodýčka", které je - řekla bych - jen zakrývá.
Nejprve jsem šla ověřit, že podprsenka opravdu dobře sedí. Eshop Správná podprsenka k tomu má úžasný návod, podle kterého si to snadno ověříte. Zkontrolovala jsem - padla jako ulitá.

Pak přišel čas zkoušení - je to sportovní podprsenka, takže hurá na sport. Obstojí Panache při náročných cvicích Jillian Michaels?
Jumping Jacks
Rozhodla jsem se Panache vyzkoušet při nejznámějším cvičení Jill 30 Day Shred. Přiznávám, že jsem nikdy toto cvičení necvičila s takovou radostí a úsměvem jako tentokrát. Dokonce ani ječící Jill mi nevadila. Vesele jsem poskakovala, cvičila Jillianiny jumping jacks, dokonce jsem se přesunula před zrcadlo a cvičila před ním. Prsa krásně držela na svém místě, ani se nehnula. Měla jsem ohromnou radost. Podprsenka splnila svůj účel.


Závěrečné hodnocení:
Sportovní podprsenku Panache nelze hodnotit jinak než kladně. Je velice kvalitní a při jakémkoliv pohybu drží prsa pevně na svém místě. Velkou výhodou je i to, že je nabízena také ve větších velikostech, takže i ty, co mají objemnější hrudník, mají nyní možnost sportovat bez obav. Podprsenka je velice dobře vyztužená, a ikdyž je určena pro sport, tak prsa od sebe odděluje jako standartní podprsenka, tedy i při sportu  zachovává sexy tvar prsou.
Dá se této podprsence něco vytknout? Rozhodně ne. Možná jen pro některé cena, která je trošku vyšší, ale kvalita je kvalita a Vaše prsa si jistě kvalitu zaslouží. Této investice rozhodně nebudete litovat.

                         Podprsenku Panache si můžete zakoupit zde.

                                     Já a Panache - velikost 70 FF

Bodýčko versus Panache



"S podprsenkou Panache, nikde už nic neskáče."