WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 10. listopadu 2014

Recenze: Mix it


Dnes tu pro Vás mám recenzi na produkty Mix it. Věřím, že většině z Vás je pojem Mix it velmi dobře známý. Pokud ne, zde je menší představení. Mix it je projektem dvou mladých mužů, Tomáše a Martina, kteří se rozhodli bojovat za zdravou snídani a tím začít den příjemněji.

Když se řekne zdravá snídaně, většina si představí nějaké ovoce, jogurt a müsli. Müsli. To je ono. Na trhu je nepřeberné množství různých druhů müsli, v obchodech najdete plné regály. Zasvěcenci však vědí, že toto müsli nepatří mezi zdravou snídani, jelikož převážnou složkou je cukr, cukr a zase ten cukr. A hlavně, těch druhů je tolik, že netušíte, které si vybrat,které zrovna Vám bude chutnat, prostě které je tou nejlepší volbou. Právě proto je tady Mix it.
Zásilka od Mixit
Jak už z názvu vyplývá, Mix it Vám nabízí možnost uplatnit svou fantazii, ukojit své chutě, prostě a jednoduše namixovat si svoje vlastní, fantazii se meze nekladou. Máte rádi kukuřičné lupínky? Šup tam s nima! Chcete do toho i med a oříšky? Tak prosím! Rádi byste tam měli i nějaké to ovoce, třeba lesní plody? Stačí říct... Pro fajnšmekry je zde možnost ochutit si i čokoládkou, skořicí, vanilkou a dalšími pochutinami. Výsledek? Tubus plný Vámi vybrané směsi, podle Vašich představ a chutí. Tak přesně to je Mix it. 

Pokud můj blog čtete pravidelně, jistě víte, že při změně životního stylu pro mě Mixit byla jasná volba. V rubrice Moje kuchyně jste již několik jídel z Mixit mohli vidět. Rozhodně patří mezi mé oblíbené, dá se z něj vykouzlit spousta zdravých dobrot.

Dnes Vám představím mé nejoblíbenější Müsli Dr Mačatý. Jak již možná tušíte, je to kombinace Mixit a mého oblíbeného čaje Matcha. Matcha Tea je je úžasný přírodní antioxidant, nakopávač, spalovač tuků a podpůrce metabolismu.
Složení: zelený drcený čaj (Matcha Tea ), pistácie, brusinky, goji, pomerančová dužina a kůra, kokosový cukr, dýňové semeno ovesné, pšeničné a pohankové lupínky, amarantové perličky.
Váha: 650 g
Cena: 209 Kč

Pokud si myslíte, že müsli lze konzumovat pouze nasypáním do misky s mlékem, jste na omylu. Popusťte uzdu své fantazii. Já třeba si müsli dávám do jogurtu, do pudinku, kaše, dokonce s ním vždycky posypu i zdravou buchtu. Müsli od Mixit má prostě široké využití.

Pudink s Mixit v misce Mixit


Vařila myšička kašičku - možná Vás to překvapí, ale Mixit to není jen müsli. Mixit nabízí i spoustu dalších zdravých dobrot. Jednou z nich jsou i kaše a právě na jednu se teď podíváme.

Složení: ovesné vločky jemné, sušené mléko plnotučné, brusinky, jablko, lískové ořechy, slunečnicová semínka
Váha: 750 g
Cena: 149 Kč

Kaše od Mixit skvěle poslouží jako zdravá snídaně nebo svačinka a její příprava už nemůže být snazší - stačí jen nasypat do půlky hrnečku, zalít horkou vodou a kaše je na světě. Dobrou chuť.

Celkové hodnocení: Mixit snad ani nelze hodnotit jinak než kladně. Velký palec nahoru zaslouží za skvělý nápad a ještě větší palec nahoru za to, že neusnuli na vavřínech a pořád vymýšlí něco nového.
Každý, kdo dodržuje zdravý životní styl by měl mít doma dobroty od Mixit. Jsou to zdravé dobroty, skvěle chutnají a obsahují samé chutné ingredience a žádné zbytečnosti jako éčka a jinou chemii. Navíc, máte možnost si müsli vytvořit podle Vašich představ a chutí. Mixování pro Vás bude zábava, tak neváhejte a mixujte!