WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 5. října 2014

Recenze: Sportovní diář 2015

Dnes tu pro Vás mám recenzi na produkt, který se jistě hodí každému, kdo se nějakým způsobem zajímá o zdravý životní styl. Ať už hubnete, sportujete nebo jen dodržujete zásady zdravé stravy, Vám všem přijde vhod úplná novinka na trhu - Sportovní Diář.


Měla jsem možnost pro Vás zrecenzovat dámskou verzi tohoto diáře v růžové barvě. Ale nebojte se, autoři nezapomínají ani na aktivní mužskou populaci, pro kterou je určen sportovní diář v barvě šedivé. 
Sportovní diář je speciální diář, který je tvořen klasickou plánovací částí a také částí pro plánování sportovních aktivit, evidenci svých výkonů, pocitů z tréninků, apod. Navíc je doplněn o strany s užitečnými informacemi jako je výpočet BMI nebo kalorické tabulky. Velký prostor v diáři sportovce dostaly i rady a tipy pro zdravý životní styl. Kromě rozsáhlých informací o cvičení a stravování diář obsahuje i 365 rad, tip a zajímavostí na každý den. 
Své sportovní výkony máte možnost shrnout vždy na konci měsíce, kde si evidujete svou váhu, míry, rekordy a splněné cíle. Získáte tak přehled o svých pokrocích a budete mít motivaci pokračovat a posouvat se dál ve svých výkonech.

Autorem projektu je Tomáš Hloupý, který rozhodně nic neuspěchal, vše si řádně promyslel, dal do kupy skvělý tým a výsledkem je tento úžasný diář. Tomášovi i všem, co se na diáři podíleli, patří velký dík. 


Můj názor: Děkuji Tomášovi za skvělý nápad, tento diář jistě nadchne spoustu příznivců aktivního životního stylu. Hned na začátku na Vás čeká detailní návod, jak diář používat, nechybí ani informace o stravování a cvičení a krásným doplňkem jsou i motivační fotky. Jako takovou třešinku na dortu hodnotím rady a tipy, které najdete u každého dne a které jistě ještě více podpoří Vaši snahu o zhubnutí nebo vytvarování postavy. Navíc, na konci každého měsíce najdete prostor pro shrnutí daného měsíce, takže hned vidíte, jak jste na tom, na co je třeba se více zaměřit, apod. A, dámy, jistě Vás potěší, že tento diář obsahuje i menstruační kalendář - autoři mysleli opravdu na vše. 
Jediné, co bych vytkla je, že má měkkou vazbu. Diář potřebujeme po celý rok, nahlížet do něj budeme pravděpodobně denně, takže na měkkých deskách bude opotřebení brzy znát. A ještě bych možná doporučila do budoucna zauvažovat i o jiných barvách diáře. Ne každá žena má ráda růžovou barvu...
Jinak ale se mi diář velice líbí a rozhodně si zaslouží velký palec nahoru. Najdete zde opravdu vše potřebné, hezky přehledně na jednom místě. Takže pokud to se zdravým životním stylem nebo hubnutím myslíte opravdu vážně, tento diář by Vám rozhodně neměl chybět. Bude Vás provázet na Vaší cestě za vysněným cílem a stane se pro Vás jakýmsi deníkem Vaší proměny.

                   Diář si můžete objednat za krásnou cenu 245 Kč zde