WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 13. října 2014

Rozloučení

Chtěla bych se s Vámi všemi rozloučit. Termín porodu se blíží - já pevně doufám, že to bude už každým dnem, protože ta bolest je fakt nesnesitelná. Nevím, kdy se opět ukážu na blogu, potrvá než se s mimčem sesynchronizujeme, ale budu se samozřejmě snažit co nejdříve. Mám ještě pár restíků, co se recenzí týče, takže se pokusím to zvládnout ještě do porodu a taky bych ještě chtěla stihnout devátou společnou výzvu. Snad se podaří.
Jinak, info o narození mimča bude určitě ihned v naší skupině na facebooku - někoho pověřím, aby dal vědět. Já internet v mobilu nepoužívám, takže já se ozvu, jakmile se ke mně do porodnice dostane noťas. Zatím ještě ani není jisté, jestli budu rodit normálně nebo opět císařem, musím počítat se vším, takže je možné, že se doba strávená v porodnici protáhne. 
Dovolím si ještě trošku infa k organizaci a týká se to hlavně naší skupiny - prosím všechny členy o dodržování pravidel. Sice nad sebou nebudete mít "můj bič", ale věřím, že snad nikdo záměrně situace nevyužije a nebude porušovat pravidla. Jiného správce určovat nebudu, věřím, že to zvládneme. 
Tak tedy mějte se tu hezky, cvičte, jezte zdravě a já se budu těšit až už nebudu 2 v 1.