WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 4. července 2014

Sedmá výzva: s Chrisem Powellem

Červencová výzva je zde! Tentokrát si zacvičíme s trenérem Chrisem Powellem. Pokud Vám toto jméno nic neříká, věřte, že ve světě fitness je to velký pojem a v USA je známý stejně jako Jillian Michaels. Má svůj vlastní pořad Vítejte v novém těle ( Extreme makeover weight loss edition ), který je podobný soutěži The biggest loser. Zaměřuje se na extrémně obézní lidi, kterým se 365 dní věnuje a pomůže jim zhubnout. Proměny jsou opravdu neskutečné. Pokud Vás tento pořad zajímá, epizody v angličtině najdete na youtube nebo každé úterý a čtvrtek od 20:30 ho vysílají na Markíze ( archiv ke zhlédnutí zde ).
Bohužel Chris na youtube moc workoutů nemá, takže si musíme vystačit jen s několika, ale určitě je dobré zase zkusit něco jiného.
A jak naše společná výzva bude probíhat? Jednoduše. Níže naleznete jakýsi týdenní plán s workouty. Cvičte podle sebe, kdy se Vám to bude hodit. Začít můžete klidně dnes nebo zítra nebo prostě kdy chcete. Budu ráda, když se pak o své dojmy podělíte s ostatními, buď zde v komentářích, nebo v naší skupině nebo pokud máte blog, klidně zrecenzujte.☺ 
Hodně štěstí!☺ 





1. DEN: celkový čas 10 minut


2. DEN: celkový čas 30 minut


3.DEN: celkový čas 35 minut


4.DEN:



5. DEN: celkový čas 10 minut


6. DEN: celkový čas 30 minut


7. DEN: celkový čas 35 minut