WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 28. července 2014

Nová kniha Jill - Recepty k Ovládnutí metabolismu

Mám pro Vás skvělou zprávu! Někteří jsme ještě ani nestihli dočíst novou knihu Udělejte radikální řez a už se můžeme těšit na další! Ano je to tak! A jistě Vás potěší, že o tom, která kniha to bude, jste rozhodli právě Vy, čtenáři mého blogu! Vzpomínáte? Společně s nakladatelstvím ANAG jsme dělali anketu a Vy jste rozhodovali, kterou knihu Jill a proč byste chtěli od ANAGu přeložit - celý příspěvek zde. S počtem 107 hlasů u Vás zvítězila kniha The Master Your Metabolism Cookbook a já jsem velice ráda, že Vám mohu oznámit, že nakladatelství ANAG právě schválilo vydání této knihy a začalo vyjednávat podmínky se zahraniční agenturou. Takže, Jillianky, před Vánoci se naše JiMi-knihovna opět rozroste.
Oprašte knihu Ovládněte svůj metabolismus, protože tato nová kniha je právě jakousi kuchařkou k této knize. Jill ji vydala v roce 2010 a najdete zde více než 125 receptů k Ovládnutí metabolismu. Jill chápe, že Váš čas je vzácný, že jste zaneprázdnění a že nechcete trávit hodiny u sporáku. Moc dobře ví, že žít zdravě neznamená se finančně zruinovat a právě to Vám dokáže v této knize. Naučí Vás vařit jednoduchá a chutná jídla z minima ingrediencí, která uvaříte během pouhých 30 minut! Těšte se!

Pokud Vám chybí některá z knih Jill, můžete si je objednat zde

Díky Martině Haydenové, která už některé recepty od Jill vyzkoušela, Vám nyní mohu nabídnout malou ochutnávku toho, na co se v nové knize můžete těšit.





Nová kniha Jill v češtině již před Vánoci!