WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 4. srpna 2014

Oslava - deset tisíc členů skupiny a velká soutěž s JiMi☺

Dnes budeme oslavovat a soutěžit. Skupina Ovládněte svůj metabolismus s Jill, kterou jsem zakládala loni v září, ve čtvrtek 26.6. dosáhla deseti tisíc členů. Co k tomu říct? Ani nevím. Když jsem skupinu zakládala, ani ve snu by mě nenapadlo, že zájem o ovládnutí metabolismu bude takový. Jsem moc ráda, že tolika lidem není lhostejné, jak se stravují, jak vypadají a že i já jsem mohla přispět svou troškou do mlýna. Skupina je skvělá a je to pro mě takové další mimi. Snažím se na ní pracovat, zlepšovat, vymýšlet novinky, prostě aby to nesklouzlo ke stereotypu a aby neustále byla pro ostatní zajímavá. Netvrdím, že všech deset tisíc členů je aktivní, ale ikdyž jsou jen tichými pozorovateli, kteří čerpají informace, zkušenosti, inspiraci, i oni jsou důležitou a nedílnou součástí. Za těch pár měsíců jsme utvořili skvělou grůpu a jsem moc ráda, že spolu vycházíme, ikdyž je to pěkný babinec.

K výročí deseti tisíc členů jsem tedy taky připravila několik "novinek", úprav a změn, o kterých se nyní s dovolením rozepíšu. Některé jsou příjemné, některé méně příjemné a některé jsou bombastic.
1. Nová úvodní fotka skupiny
2. Upravená pravidla skupiny - a prosím všechny o dodržování. Při takovémto počtu členů je potřeba nějaký řád, děkuji za respektování.
3. Upravená alba skupiny pro lepší přehlednost - fotky nevkládejte přímo na zeď, ale do příslušného alba.
4. Vytvořen dokument s nejčastějšími dotazy - takže všichni, ne jen nováčci, mrkněte - zveřejním v nejbližších dnech
5. Spolupráce s jedním obchůdkem - zatím zůstává překvapením, ale máte se na co těšit
6. Pravidelná akce Pojď debatovat - vždycky hodím do placu nějaký dotaz, anketu samozřejmě související s tématem zdravého životního stylu a budeme debatit
7. Nová stránka pro fanoušky Jill v češtině - www.facebook.com/jillianmichaelsCZ co Vy na to? Věřím, že to potěší ne jednoho fanouška. Najdete zde informace o této skvělé trenérce, o jejích knihách, dvd, pořadech, aktuální info, přeložené články a spoustu dalšího. Tak šiřte dál.
8. Soutěž - velká soutěž s JiMi k oslavě deseti tisíc členů skupiny


To nejlepší na závěr. Když už jsme dosáhli tak krásného počtu členů, co takhle si zasoutěžit. A když už máme skupinu týkající se Jill, proč si nedat velkou soutěž právě s ní. Protože máme hodně členů skupiny, bude i výher více, aby šance byla vyšší.

Sponzoři soutěže:

Nakladatelství ANAG 

ARARA.cz

OF.CZ
Web: www.of.cz

Jak soutěžit?
1. První podmínkou pro účast v soutěži je být členem skupiny Ovládněte svůj metabolismus s Jill.
2. Napište do komentářů ve skupině ( zde ) nebo na blogu k soutěžnímu příspěvku, co pro Vás znamená Jillian Michaels a co a proč byste chtěli vyhrát 
3. Není podmínkou, ale doporučuji dát To se mi líbí facebookovým stránkám sponzorům a mého blogu - získáte tak přístup k aktuálním informacím.


Soutěž trvá od 30.6. do 31.7. a výherce budu vybírat já. Výherci pak budou uveřejněni v tomto příspěvku a samozřejmě i ve skupině. O výhru je nutné se přihlásit nejpozději do 7.8., jinak bude vybrán náhradní výherce.

    A teď to nejdůležitější - o co vlastně hrajeme? Mrkněte na ceny.


Firma ARARA věnovala do soutěže dvd Jillian Michaels Six week six pack - dvd obsahuje dva třiceti minutové workouty, každý z nich se cvičí 3 týdny, zaměření: břišní svalstvo, kardio. Více informací o tomto cvičení v příspěvku zde
Pokud nechcete čekat na konec soutěže a chcete si dvd zakoupit už nyní, máte možnost zde.
Nakladatelství ANAG věnovalo do soutěže knihy Jillian Michaels: Ovládněte svůj metabolismus ( recenze zde ), Vyhrajte boj o štíhlé tělo ( recenze zde ), Udělejte radikální řez ( recenze zde )Pokud nechcete čekat na konec soutěže a chcete si knihy zakoupit už nyní, máte možnost zde.

Firma OF věnovala do soutěže tričko s motivem Jillian Michaels a 10 ks magnetek s motivem Jillian MichaelsMotivy jsou různé, budete mít na výběr.
Pokud nechcete čekat na konec soutěže a chcete si zmíněné produkty zakoupit už nyní, máte možnost zde.





                              Celkem tedy bude 15 výherců. Hodně štěstí všem.


Aktualizace 4.8. - výherci: 

Všem zúčastněným moc děkuji za krásné komentáře. Bylo opravdu velice těžké vybrat "jen" 15 výherců. Doufám, ale že ikdyž zrovna dnes nevyhrajete, tak zachováte svou přízeň mně i Jill a třeba v budoucnu se na Vás štěstíčko usměje.☺ 


Všem výhercům moc gratuluji a žádám je, aby se nejpozději do 11.8. ozvali na můj email maminazdenina@gmail.com a přihlásili se o svou výhru. V opačném případě bude vybrán náhradní výherce!!!




             DVD Six week six pack od firmy ARARA vyhrává 
                                Monika Zárubová.

Knihu Ovládněte svůj metabolismus od nakladatelství ANAG vyhrává Petra Bartko.

Knihu Vyhrajte boj o štíhlé tělo od nakladatelství ANAG vyhrává Tes Ševčíková

Knihu Udělejte radikální řez od nakladatelství ANAG vyhrává Kateřina Šourková

Tričko od firmy OF vyhrává Andy Andýlek Stará
Magnetky od firmy OF vyhrávají: 

Ivana Procházková
Kirtans
Kacatko1982
Romana Daňková

Jitka Krajičková

Kristýna Houdková

Adriána Panáčková Nakládalová

Monika Bečková

Andrea Dostálová

Petra Lehká


Sponzoři soutěže:

Nakladatelství ANAG 

ARARA.cz

OF.CZ
Web: www.of.cz