WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 14. února 2014

Výročí blogu☺

Nebudete tomu věřit, ale včera to byl přesně rok, co jsem založila tento blog. Strašně to uteklo, že? Hodilo by se asi nějaké zhodnocení toho celého roku, pak malý dárek no a ještě jedno překvapení.
Takže, musím se přiznat, že když jsem tento blog zakládala, ani jsem netušila, že to nebude jen pro mě. Založila jsem ho proto, abych si mola zapisovat své pokroky. Tak nějak sama pro sebe. Jenže postupem času blog navštěvovali i jiní lidé než jen já, přibývali pravidelní čtenáři, návštěvnost naskakovala, komentáře přibývaly a já si uvědomila, že asi je zájem o to, co píšu. Tak proč ne? Proč se do toho nepustit? Opravdu mě to baví. Jsem strašně ráda, že to, co dělám, někomu může pomoct. Je to skvělý pocit, když mi pak někdo napíše, jak díky mě zhubl nebo změnil své stravovací návyky nebo prostě jen písne, jak se mu blog líbí. Zahřeje to u srdíčka. Já vím, že je tady už spousta starších blogů, které jsou velmi oblíbené a se kterými se nemůžu rovnat, ale já se nesnažím se jim vyrovnat. Nekopíruju je. Prostě mě jen baví blogování. Baví mě zdravý životní styl. Baví mě předávat zkušenosti. Tak proč ne?

Blog je pro mě zábava. A jsem moc ráda, že jsem před rokem dostala tu myšlenku založit si svůj vlastní. Za ten rok jsme toho spolu spoustu zvládli. Naučili jsme se Ovládat svůj metabolismus s Jill, dělali jsme Hokusy Pokusy, zrecenzovali jsme x věcí, dělali jsme rozhovor s několika zajímavými lidmi a spoustu dalšího. Nesmím zapomenout zmínit těch x soutěží a tedy i poděkovat všem sponzorům za úžasnou spolupráci. Ale hlavně, nesmím zapomenout poděkovat Vám všem. Mým milým čtenářům. Děkuji, že můj blog navštěvujete a doufám, že mi svou přízeň zachováte i nadále.

Trošku statistiky:
1. Celkový počet návštěv: 121.180
2. Počet pravidelných čtenářů: 131
3. Počet líbíků na Facebooku: 682
4. Nejčtenější příspěvek: První výzva s Tiffany ( 2.923 zobrazení )



Poslední dny jsem si taky hrála s blogem a trošku ho vylepšila. Takže jaké novinky zde najdeme? 
Na hlavní stránce jsem upravila sloupeček s Nenavštěvovanějšími příspěvky ( vpravo dole ). 
U komentářů jsem změnila styl, barvu, označila jsem své komenty jako admin, atd. Mrkněte u jakéhokoliv příspěvku úplně dole. 
U každého příspěvku dole se nyní zobrazují i podobné příspěvky, které by Vás také mohly zajímat.

Za to, že jste to se mnou ten rok vydrželi, tak tady máte sladkou odměnu ( Jill nám to odpustí☺):

No a na závěr, ještě jedno malé překvapení. Musím Vám sdělit, že na pár měsíců si od náročného cvičení odpočinu, protože jsem těhotná.☺ Ano,je to tak. Dnes jsem byla u svého gynekologa, který mi těhotenství potvrdil. Jsem moc šťastná. Mimi je plánované a jsem moc ráda, že se zadařilo tak brzy( antikoncepci jsem vysadila před Vánoci ). 
Možná si říkáte tak a konec. Kdepak. Tohle je teprve začátek. S blogem se nic nemění. Stále to bude blog o zdravém životním stylu, stále budu psát nové příspěvky, soutěže, atd. Nehodlám začít zveřejňovat jakýsi těhotenský deníček. Vůbec. Jediné, co se změní nebo spíš přibyde bude nová rubrika.
Uvažovala jsem o tom, zda ani či ne, protože vím, že se najde i spousta těch, co si řekne, že je to zbytečné. Mně to ale zbytečné nepřijde. Těhotenství je období života, které dříve či později potká skoro každou ženu. A kolikrát slýcháme nebo čteme, jak je těžké zbavit se těhotenských kil nebo já jsem přibrala po dětech apod. Budu tedy dokumentovat své těhotenství z pohledu zdravého životního stylu a samozřejmě poté i zbavování se těhotenských kil. Nečekejte informace o tom, jak je miminko veliké a co všechno už má vyvinuté, čekejte informace o mé váze, stravě, pohybu, apod.

Tolik tedy info ode mě. Ještě jednou děkuji všem za přízeň, asi i rovnou předem poděkuji za gratulace a hurá do dalšího roku!