WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 5. března 2014

Nové knihy Jill a speciální soutěž pro Vás☺

Zdravím všechny fandy Jill. Dnes tu pro Vás mám skvělé zprávy a navíc i úžasnou soutěž! Ale vezmeme to po pořádku.

Dnes jsem obdržela skvělé zprávy z nakladatelství ANAG. "ANAGáci" nyní pilně pracují na překladu a vydání nové knihy Jillian Michaels Making the cut: The 30-Day Diet and Fitness Plan for the Strongest, Sexiest You.☺ Předpokládaný termín vydání květen 2014! JUPÍ! 
A co takhle si o tuto zbrusu novou knihu Jill zasoutěžit? A co takhle hned o 3 kousky? Chcete?☺ Tak čtěte dál.


Další skvělou zprávou je, že nakladatelství ANAG zvažuje vydání další knihy Jill ( pravděpodobně před Vánoci ), ale před tím, než vyberou konkrétní titul pro překlad, tak by je zajímal názor nás, Jillianmaniaček, o jakou její knihu v češtině bychom nejvíc stály.☺Takže, dotaz na Vás zní, kterou z knih Jillian byste si přály mít ve své knihovničce?☺Nakladatelství ANAG vybírá ze 3 knih, avšak pokud byste si přály nějakou jinou, nebojte se to říct.

A o jakých knihách se uvažuje?

1. Winning by Losing: Drop the Weight, Change Your Life - Jill tuto knihu vydala v roce 2005. Kniha je rozdělena do 3 částí - první část je zaměřená na Vaše "Já", na Vaší psychiku, dozvíme se, co Vás vlastně vede k nesprávným stravovacím návykům, jak se naučit ovládat své touhy, nutkání a emoce, aby Vám nestály v cestě za zdravým životním stylem. Druhá část je zaměřena na stravu, tato část obsahuje znalosti, které potřebujete znát, abyste si vytvořili vlastní stravovací plán a ve třetí části se dozvíme něco o pohybové aktivitě - Jill Vám zde představí ucelený tréninkový program plný nejúčinnějších cvičebních prvků pro Vaši pevnou postavu. 


2. The Master Your Metabolism Cookbook - vydáno v roce 2010, dalo by se říct, že je to jakási kuchařka ke knize Ovládněte svůj metabolismus. Najdete zde více než 125 receptů k Ovládnutí svého metabolismu. Jill chápe, že Váš čas je vzácný, že jste zaneprázdnění, že nechcete trávit hodiny v kuchyni u sporáku. Moc dobře ví, že žít zdravě neznamená se finančně zruinovat a právě to Vám dokáže v této knize. Naučí Vás vařit jednoduchá, dobře chutnající jídla z minima ingrediencí, která uvaříte během pouhých 30 minut!

3. The Biggest Loser:30 Day Jump Start: Lose Weight, Get in Shape and Start Living The Biggest Loser Lifestyle Today! - vydána v roce 2009, upozorňuji, že tuto knihu nevydala Jill, ale Cheryl Forberg. A proč tedy patří do našeho výběru? Protože, jak asi víte, Jill je jedním z hlavních trenérů reality show The Biggest Loser, o které je tato kniha. Taky jste se zájmem sledovali každý díl The Biggest Loser a záviděli soutěžícím? Už nemusíte! K tomu, aby se Vám povedlo to samé, nepotřebujete být zavřeni na ranči. Stačí Vám k tomu pouze tato kniha. Přinášíme Vám všechna tajemství z ranče přímo k Vám domů! Experti soutěže The Biggest Loser, ti, co se starali o soutěžící, Vás provedou 30 denním plánem, který Vám pomůže zhubnout a naučit se novým zdravějším návykům. Najdete zde jídelníčky s recepty, workouty a motivací na každý den v týdnu.

To je nabídka ANAGU. Samozřejmě se ale nebrání Vaším vlastním tipům na knihy, které ještě v češtině nevyšly. Věnujte tedy prosím chvilku svého času Jill, respektive nakladatelství ANAG a napište komentář, kterou knihu byste rády měly v češtině a proč. Do komentářů nemusíte uvádět celé názvy knih, ale stačí pouze označit číslem: kniha č. 1, kniha č. 2, kniha č. 3. Pokud hlasujete pro knihu, která zde není uvedená, napište celý její název. Děkujeme.


Výsledky hlasování budou uvedeny zde 5.3.2014.

A abyste neřekly, že někde hlasujete jen tak, tak tady je malá motivace. Ze všech hlasujících vylosujeme 3 šťastlivce, kteří od nakladatelství ANAG získají novou knihu Jill Making the Cut zcela zdarma, a to ihned po jejím vydání v květnu 2014!☺ Tak co? Už hlasujete? 

Pravidla soutěže: 
1. Pro účast v soutěži je třeba se přihlásit do formuláře níže a to buď přes email nebo Facebook.
2. Hlasujte pro jednu z knih a to napsáním komentáře s číslem knihy, pro kterou hlasujete, a důvodem, proč zrovna daná kniha. Pokud chcete uvést svůj vlastní tip na knihu, napište do komentáře celý název knihy a také důvod ( 5 hlasů pro Vás ) a nezapomeňte uvést svůj email pro případný kontakt. 
Prosím ale, abyste si ale svůj hlas pečlivě rozmyslely. Přečtěte si, o čem každá kniha je a popřemýšlejte. Která z těch knih by Vás zaujala nejvíce? 

3. Další podmínkou je dát To se mi líbí Facebookové stránce nakladatelství ANAG. ( 1 hlas pro Vás )

                        Soutěž bude spuštěna 25.2. a skončí 5.3.2014.
Výherci budou obeznámeni emailem a budou uvedeni i zde v příspěvku ihned po skončení soutěže.

A to je vše přátelé.☺ Teď už nezbývá než popřát hodně štěstí a hlavně šťastnou ruku při volbě knihy.

Pokud chcete získat ještě další hlasy v soutěži a zvýšit tím svou šanci na výhru ( není podmínkou pro účast ), tak zde jsou možnosti:
a, Můžete dát To se mi líbí facebookové stránce mého blogu - 5 hlasů navíc.
b, Můžete se stát Pravidelným čtenářem mého blogu - 5 hlasů navíc. 


                                        Web: www.anag.cz
Aktualizace 5.3.:

                                    VYHODNOCENÍ

Hlasovali jste a rozhodli. S velkým náskokem u Vás zvítězila kuchařka ke knize Ovládněte svůj metabolismus, The Master Your Metabolism Cookbook, s celkovým počtem 107 hlasů


Na druhém místě se umístila kniha č. 1, Winning by Losing: Drop the Weight, Change Your Life, s celkovým počtem 49 hlasů.

Na třetím místě skončila kniha č. 3, The Biggest Loser:30 Day Jump Start: Lose Weight, Get in Shape and Start Living The Biggest Loser Lifestyle Today!, s celkovým počtem 30 hlasů. 


Informace předám nakladatelství ANAG a věřím, že nás brzy budou informovat o dalším jejích kroku.☺ 

A ještě zbývá vyhodnotit soutěž o zbrusu novou knihu Making the cut od Jillian Michaels, která vyjde již v květnu. Na první vydání této knihy v češtině se mohou těšit: 
Martina Kohoutová Svobodová
Aneta Horáková
Michaela Burdíková 
Gratuluji!



a Rafflecopter giveaway