WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 4. ledna 2014

Společná výzva

Což takhle dát si špenát? Ne, špenát ne. Ale což takhle dát si společnou výzvu? A co takhle každý měsíc? Jste pro? Super! Já taky!

Jak to bude probíhat? Každý měsíc má 4 týdny. A jeden ten týden budeme vždy cvičit společně. Je jen na Vás, kdy začnete. Nezapomínejte ale, že jen týden nestačí. Pro Vaši kondici, hubnutí, zpevňování je důležité, jak strávíte i ty zbylé 3 týdny.☺ Na každý ten týden sestavím jakýsi plán, podle kterého budeme cvičit a pak si své dojmy můžeme sdělit zde v komentářích, nebo ve skupině, případně, kdo má blog, může o tom i napsat a "zrecenzovat" dané workouty.
Ještě upozorním, že ale nejsem žádný fitness trenér a tedy mou výzvu berte jako laickou výzvu. Slibuji ale, že veškeré workouty budu plánovat s nejlepším vědomím a svědomím.☺ Vždycky začneme s tím lehčím a postupně budeme přidávat. Samozřejmě bude i den volna a zapojíme do toho vše, tedy i cardio, i posilování, i protažení.
Já už se moc těším! Bude to fajn cvičit jakoby s někým.☺A nejlepší na tom bude to, že to pak můžeme "prodrbat" a hlavně i třeba sledovat ty změny.
První týden zveřejním již v pondělí 6.1., ale jak jsem psala, začít s tím můžete kdy chcete, jak se to bude hodit Vám. Prozradím ještě, že první výzva bude s Tiffany Rothe - promiň Jill.☺ A důvod je prostý - myslím si, že Tiffany je vhodná i pro úplné začátečníky, zvládne s ní cvičit každý a není to až tak náročné, takže to neodradí.☺ Ale potupně budeme přidávat, nebojte.
A pro zvídavé ještě doplním, že budeme vždy cvičit workouty, které najdeme na youtube, tedy nebude nutné něco pracně hledat či stahovat, odkazy Vám dám k dispozici.
První týden již v pondělí!