WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 10. ledna 2014

Soutěž s Arara o novou knihu Boba Harpera Pravidla hubnutí

Dnes tu pro Vás úžasnou soutěž! Určitě jste již na mém blogu a možná i jinde zaregistrovali, že kniha Boba Harpera The Skinny rules bude vydána v českém jazyce pod názvem Pravidla hubnutí. Kniha má vyjít až 12.1., Vy ale o ní můžete soutěžit už nyní a to díky Arara.cz! ( pozn. vím, že jedno online knihkupectví, které má smlouvu s vydavatelstvím knihy, ji nabízí již od prosince, ale oficiální vydání a i distribuce je plánována až v polovině ledna ).

Soutěž je spuštěna dnes a ukončena bude 31.1., kdy vylosuji vítěze.


Jak soutěžit?
1. Přihlašte se do tabulky níže buď emailem nebo přes Váš Facebook.
2. Podmínkou účasti v soutěži je dát To se mi líbí firmě Arara.cz na jejich Facebookových stránkách, za to získáte 5 hlasů pro Vás.
3. Další podmínkou účasti v soutěži je napsat do komentářů, proč byste chtěli vyhrát tuto knihu. Za tento krok získáte další hlas pro Vás. ( nezapomeňte připsat i svůj email )
                     Celkem tedy 6 hlasů pro Vás.
----------------------------------------------------
4. Pokud chcete získat další hlasy a zvýšit tím svou šanci na výhru, můžete tím, že budete pravidelným čtenářem mého blogu ( + 5 hlasů ) a že dáte To se mi líbí mému blogu na Facebooku ( + 5 hlasů ). Tento krok již ale není povinný pro účast v soutěži.
            Navíc můžete získat až 10 hlasů. 

Výherce bude zveřejněn v tomto příspěvku 1.2. Hodně štěstí všem!

Pokud nechcete čekat a chcete mít knihu co nejdříve u sebe stejně jako já, stačí si ji objednat u firmy Arara se slevou 17%, tedy za úžasných 249 Kč. Objednávat můžete zde.


a Rafflecopter giveaway