WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 28. prosince 2013

Vánoce a vše okolo

Tak a je to za námi. Tolik spěchu, starostí, peněz, nervů a už je po všem. Doufám, že jste si všichni Vánoce patřičně užili a že jste pod stromečkem našli alespoň jeden skvělý dárek. Musím říct, že všechen ten shon a zmatek za ten pohled na rozzářená dětská očíčka prostě stojí. Když syn uviděl dárečky pod stromečkem, začal poskakovat radostí. Papír lítal na všechny strany a na každý dárek dělal "Jůůůů!" Největší úspěch ale u nás měl velký záchranářský vrtulník.
Dáreček od Nikki
Já jsem byla asi taky moc hodná, protože jsem dostala nový mobilní telefon ( byl nutný, starý se sám od sebe vypínal ), předplatné časopisu Dieta, 2 knížky Velký dietní plán, sada knih Doba jedová, kosmetiku a já nevím, co ještě. Sama jsem si nadělila knihu Pravidla hubnutí od Boba Harpera, která vyšla v prosinci, a od nakladatelství ANAG jsem dostala knihu Jill Vyhrajte boj o štíhlé tělo. Do akce Zdravé vánoční dárečky, kterou jsem pořádala, se přidala i Nikki, se kterou jsem si vyměnila dáreček. Dostala jsem od ní balíček samých zdravých dobrůtek a já jsem jí na oplátku obdarovala předplatným jejího oblíbeného časopisu Food - celý příspěvek zde.

No a aby toho nebylo málo, tak včera i volala sestřička od mého dr, u kterého jsem byla v pátek před svátkama, že výtěr nedopadl dobře a že si mám vyzvednout antibiotika. Diagnóza zní: Akutní zánět hrtanu a průdušnice, našli mi tam nějakýho streptokoka. Radost z toho vůbec nemám, to mi teda věřte. Dokonce jsem byla rozhodnutá, že ty ATB brát nebudu. Ale všichni do mě hučeli a já si na netu taky našla nějaký to info, takže dnes jsem je začala brát. Pro jistotu.
Dárek od Nikki
Na jednu stranu si za to můžu sama. Vím to. Prostě tělo bylo oslabené nějakým bacilem, ale já neodpočívala, naopak. Makala jsem - generální úklid, cukroví, dárky, obchody, nedostatek spánku, atd. Takže to dopadl takhle. To víte, že jsem cítila, že něco není v pořádku, že mi něco je. Ale znáte to, ženská. Prostě bylo spusta jiných důležitějších věcí. Mám min 14 dnů po cvičení, bohužel. Ale dodržím to, protože se toho chci zbavit co nejdřív.
Jelikož se výsledky zpozdily kvůli svátkům a já teda běhám po světě už týden s infekční nemocí, která zatím vesele dál a dál napadá moje tělo, tak mi dr nasadil rovnou ty nesilnější ATB a beru je po 8 hodinách. A prý mám počítat s tím, že možná bude třeba napsat pak ještě další, protože je velká pravděpodobnost, že tyto nezaberou, když už mám v sobě tu nemoc tak dlouho. Super vyhlídky, že? Ale ATB jsem měla naposledy před 13 lety, tak snad to moje tělo nějak přežije.
Přiznám se, že jsem si tak nějak odvykla od pc a blogování a Facebooku. Takže se mi teď do toho tak nějak nechce. Dávám si ještě zatím pauzu. Ale nebojte, zase se do toho dám. Čeká nás toho hodně. Užívejte si mezisváteční období a já se zase ozvu.