WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 2. prosince 2013

Vánoce, Vánoce přicházejí☺

Dnes mám pro Vás dáreček. Asi víte o tom, že se blíží Vánoce, že?☺ Už jste napsali Ježíškovi? Ne? Co se smějete?! Že jste na to už velký? Ale prdky. Radši budete velký a nebudete psát Ježíškovi a necháte ho, aby Vám zase přinesl to, co nechcete? Spokojíte se s fuseklama a kosmetikou? Nebo budete radši, když pod stromečkem najdete to, co si opravdu přejete, co potřebujete a z čeho budete mít opravdu radost? Aha?! Tak se vykašlete na dospěláctví a napište Ježíškovi, co opravdu chcete! 

Mám pro Vás 3 takové "šablony", jak by Váš dopis mohl vypadat. Vyberte si, vytiskněte a doplňte, co si přejete. A že je na psaní dopisu už pozdě? Ale není. Myslím, že můj Ježíšek není jediný, co nakupuje na poslední chvíli, že?☺ 
A zároveň bysme mohli udělat takovou akcičku. Kdo by se chtěl zapojit, tak jen "pošle dopis Ježíškovi" a po Vánocích se pochlubí, jestli jeho přání byla vyslyšena☺Chlubit se budeme u nás ve skupině. Já sama se určitě zúčastním a pochlubím☺. Pokud se také chcete účastnit, tak jen napište do komentářů k tomuto příspěvku Vaše jméno a že se zúčastníte, klidně přidejte svůj názor a po Vánocích uvidíme☺.
Dala bych ale asi podmínečku, asi víte jakou, ta přání by se měla týkat zdravého životního stylu. Samozřejmě si přejte, co chcete, ale ti, co budou chtít zveřejnit svůj dopis a dárečky, tak ať to má spojitost se zdravým životním stylem, ju?☺ Na konci příspěvku najdete několik tipů, co byste si tak mohli přát☺.
Dopisy si můžete stáhnout zde.