WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

sobota 21. prosince 2013

Předvánoční atmosféra a dáreček☺

Zdravím všechny v tomto nečase. Doufám, že si naplno užíváte tu úžasnou atmosféru předvánočního shonu, stejně jako já. Já tak miluju ten fofr, tak strašně ráda uklízím a drhnu celej byt, tak moc ráda peču hromady cukroví, strašně moc mě baví balit všechny ty dárky, ale úplně nejvíc ze všeho miluju svého manžela a syna, kteří mi tento předvánoční čas zpříjemňují větami typu "Pitomý Vánoce, už aby bylo po nich, jsou s tím jen starosti a práce." ( ehm, jakou on s tím práci??? ) nebo každodenní otázka "Dneska už přijde Ježíšek, mami?" nebo "Chci auto na ovládání." A druhý den:"Nechci auto, chci lítací vrtulník." Prostě pohodička, ne?

Letos bohužel mi Vánoce tak trošku překazila nemoc, včera ráno jsem se probudila bez hlasu. Jojo, nemůžu mluvit, a když, tak hezky mutuju. Manžel říká, že to své výhody má... Nechápu teda jaké.
Poslušně hlásím, že všechny dárky jsou ne jen nakoupeny, ale už i zabaleny - uff, jsem fakt ráda, že toto mám z krku, máme fakt početnou rodinu. Stromeček dorazí v neděli, zbývá už jen trošku úklidu, dozdobit cukroví a předvánoční nákup - pomoooc neciiiii!
A když už jsou ty Vánoce, tak pro Vás mám takový malý předvánoční dáreček. Doufám, že se bude líbit a že to některým i třeba pomůže.

                      Rozbalte si svůj dáreček kliknutím na obrázek.



( Heslo je MaminaZdenina )