WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pátek 1. listopadu 2013

Soutěž o knihu Petra Havlíčka

Nová soutěž pro Vás! Vydavatelství Mladá Fronta si pro Vás připravilo soutěž o 3 krásné knihy Ing. Petra Havlíčka, specialisty na výživu, Hezky česky, hravě a zdravě, každá v hodnotě 299 Kč!

Něco málo o vydavatelství: Vydavatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

Web: www.kniha.cz
Facebook: www.facebook.com/kniha.cz



O knize: Česká kuchyně je prý pro hubnutí a zdravý životní styl naprosto nevhodná. Je příliš těžká, hutná, mastná a kalorická. Je ale opravdu nutné vzdát se skvělých receptů našich babiček a nadobro je vyškrtnout ze svého jídelníčku? Odpověď zní: ne! Šéfredaktorka časopisu Dieta a výživový poradce Petr Havlíček si tentokrát posvítili na klasické české recepty a upravili je tak, aby vyhovovaly všem zásadám zdravé stravy. Odteď už o Vánocích nepřiberete!

Jak se zúčastnit soutěže?

1. Přihlašte se do formuláře níže buď přes email nebo facebook a klikněte na +1, tím vhodíte pomyslný lísteček s Vaším jménem do slosovacího zařízení. 

2. Další podmínkou je dát "To se mi líbí" na stránkách sponzora zde. Tím získáte další lísteček s Vaším hlasem.

3. Poslední podmínkou je napsat pod tento příspěvek komentář se vzkazem pro vydavatelství Mladá Fronta - jaký to bude vzkaz, je jen na Vás. ☺ Do komentáře napište i svůj email. Za komentář opět lísteček s Vaším hlasem. 

Svou šanci na výhru můžete zvýšit tím, že dáte "To se mi líbí" i mému blogu a tím přihodíte další 3 pomyslné lístečky s Vaším jménem do slosovacího zařízení.
Pokud jste Pravidelným čtenářem mého blogu přihlášeným v aplikaci Pravidelní čtenáři ( na mém blogu v levém sloupečku pod návštěvností ), můžete získat dalších 5 pomyslných lístečků s Vaším jménem. 

UPOZORŇUJI, ŽE PRO ÚČAST V SOUTĚŽI JE TŘEBA SPLNIT VŠECHNY 3 VÝŠE UVEDENÉ PODMÍNKY  
( u výherců budeme kontrolovat ).

Soutěž probíhá od 1.11. do 30.11. Výherci budou losováni 1.12., budou vyrozuměni emailem a jejich jména najdete pak i v tomto příspěvku. Hodně štěstí všem! 

AKTUALIZACE: Většina z Vás stále zapomíná, že pro účast v soutěži jsou podmínky 3! Nestačí jen kliknout a vhodit lísteček. Bez splnění všech 3 podmínek se nelze zúčastnit!!! 

a Rafflecopter giveaway