WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 17. listopadu 2013

Recenze: DVD Yoga Meltdown

Konečně se dostávám k napsání recenze na DVD Jillian Michaels Yoga Meltdown ( mimochodem toto DVD jsem vyhrála u Nikki na jejím blogu - děkuji Nikki ☺). 
Přiznávám se hned na začátku, že jsem nikdy jógu necvičila a ani mě to nikdy nelákalo. Přijde mi to takový moc klidný, pohodička, o nic nejde, být v klidu, potichu, soustředit se, atd to není nic pro mě☺. Když už jsem ale vyhrála, tak jako přece nebude jen tak ležet ve skříni, že jo☺. A to bych přece ani Jill nemohla udělat☺. 

Tak jednou, když jsem si říkala:" Dneska by to šlo." ☺ jsem se na to vrhla.
Vyzbrojená jen obyč ručníkem ( sorry, podložku nemám☺) jsem to zapla. Hned na začátku Vám Jill dává rady co a jak. Samotné DVD je rozdělené na dva 30 minutové workouty - samozřejmě první level je "jednodušší" - v uvozovkách jednodušší☺. Na začátku je vždy krátké zahřátí, pak samotná jóga a na závěr protažení. S Jill zde opět cvičí 2 holčiny - jedna pro pokročilejší, druhá pro začátečníky. 
Jistě, že ne všechny cviky jsem hned dala, Jill asi předpokládá již nějaké znalosti a dovednosti a bohužel moje tělo není až tak ohebné, jak by asi mělo být - promiň Jill☺. Ale můžu Vám říct, že ačkoliv tady nebylo žádné cardio, zapotila jsem se pěkně. Netušila jsem, že u jógy se i zpotíte, spíš jsem si myslela, že to je takový relax. No, názor už jsem změnila a všem jógařům se omlouvám za svou neznalost☺. Jóga je takové posilování, někdy i velice náročné posilování. Musím se přiznat, že přeci jen to pro mě byl nezvyk -
po všem to skákání a hopsání a jumping jacks a kick boxu, najednou nic. Ale bylo to příjemné zpestření. A určitě to lze brát jako posilovací trénink, takže stačí před tím dát trošku málo cardia a pak hurá na jógu☺. 
Musím ale konstatovat, že cviky mě bavily, krásně se u toho protáhnete, zaposilujete všechny možné svaly a zjistíte, čeho všeho je Vaše tělo schopné☺. 


Toto DVD si můžete zakoupit u firmy Arara.cz se slevou 19% ☺.