WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

pondělí 19. srpna 2013

4. měsíc

Je to možný? Fakt už 4 měsíce? Utíká to. Takže opět shrnutí:

Jídlo
Svůj režim jsem trošku poupravila a změnila i skladbu jídelníčku. Snažím se co nejvíce sníst během dopoledne, takže se dá říct, že začnu snídaní a pak pořád užírám. Samozřejmě zdravě, většinou jen ovoce nebo domácí zdravou buchtu. Je ale pravda, že na sobě účinky pozoruju - mám pocit, že se mi tím hezky nastartuje metabolismus a že tělu to takto vyhovuje. Oběd zůstává víceméně stejný. Svačina je většinou jogurt a ovocná miska a večeře, ta zůstala také stejná. Ale pak večerní svačinu jsem změnila - dávám si koktejl ( mléko, ovoce, semínka, někdy i kakao ) anebo jogurt a zeleninový salátek. Změny na sobě určitě pociťuju, cítím se skvěle, nejsem nafouklá, přejedená, ale ani hladová. Je skvělé naslouchat svému tělu.

Tělo
Nevím, nevím, ale zdá se mi, že na těle už žádné změny nepozoruju. Nějak extra mě to netrápí, protože ikdyž se to drží stále na stejném místě, tak důležité pro mě je, že nepřibírám. Ale taky je pravda, že ještě spokojená nejsem, že mám jinou představu. Když se tak nad tím zamýšlím, je možné, že tělo potřebuje pauzu. Anebo už si na toto cvičení zvyklo a potřebuje něco drsnějšího. Nevím. Musím to ale co nejdřív zjistit.

Pohyb
Co se pohybu týče, tak skoro každý den chodím s prckem na delší procházky - musíme využít hezkého počasí. Cvičím zatím stále jen Jill, Tiffany a někdy Boba. Ale jak už jsem psala, budu muset zkusit něco jiného, tělo stagnuje. Chystám se taky navštívit lekci FitBoxu. Jsem na to zvědavá, box od Jill a Tiffany mě baví, takže se těším. Samozřejmě pak napíšu recenzi.

Jo a k fotkám ještě jedna věc. Nevím, jak Vám, ale mně se hrozně blbě fotí. Máme stoletej foťák, těžkej jako k*áva, udržet ho v jedný ruce je umění. A zrcadlo malinkatý na dveřích skříně, takže už mě to focení fakt nebaví. Musím najít někoho, kdo mě vždycky vyfotí ☺.