WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

středa 19. června 2013

Tiffany Rothe

Tiffany se narodila a vyrostla v Los Angeles v Californii, od 3 do 17 let se věnovala tanci, v 18 letech objevila kouzlo fitness a začala učit aerobic.
Vystudovala práva, ale fitness jí uchvátilo natolik, že se rozhodla tomuto oboru naplno věnovat.

Objevovala se na stránkách časopisů, získala cenu jednoho z nejlepších cvičení na youtube. V roce 2010 vytvořila nový a exkluzivní cvičební program DVD s názvem The new yoga mat workout. Stala se tváří Reebok kampaně, otevřela si vlastní školu fitness a neměla ani nouze o klienty celebrity.
V roce 2004 se přestěhovala do Mexika, kde si otevřela své vlastní fitness studio a také měla i svůj televizní program se cvičením.
Sama se neustále vzdělává, navštěvuje různé kurzy, protože se řídí heslem "Každý
vynikající učitel je i výborný student".
Tiffany má celkem 20 let zkušeností a více než 30 tisíc odcvičených hodin. Má 2 děti, osmiletou dceru a letos v lednu se jí narodila druhá holčička.

Tiffany vytvořila vlastní program na zhubnutí, který ale není zdarma. Když si ale vezmeme, kolik lidé vyhazují peněz za různé zázračné přípravky na zhubnutí nebo za hamburgery a pizzy a hranolky, tak ta cena je opravdu krásná.

Roční členství v programu Tiffany je obsahuje celkem 3 levely cvičení plus ke každému levelu je stravovací plán. První level je zaměřen na zbavení se tuku, druhý level je na vytvarování postavy ( svalů ) a třetí level je tzv. udržovací. Dále máte neomezený přístup do podpůrné skupiny, kde se můžete na cokoliv zeptat, když budete mít s něčím problém, Tiffany ráda poradí. A v neposlední řadě obdržíte také přístup ke všem jejím videům i s možností uložení do pc.
Cena tohoto roční členství je 129,99 USD ( cca 2.600 Kč ).
Šesti měsíční členství obsahuje "pouze" první 2 levely a samozřejmě ke každému stravovací plán, plus podporu od Tiffany plus přístup k videím.
Cena půlročního členství je 99,99 USD ( cca 2.000 Kč  ).
Čtvrtletní členství tzv. Startovací program obsahuje pouze Level 1 plus stravovací plán plus přístup ke všem videím a samozřejmě podporu od Tiffany.
Cena čtvrtletního členství je 79,99 USD ( cca 1.600 Kč ).
Určitě se to vyplatí, protože vidíte, že výsledky to má - proměny zde. Pokud by někdo měl o některý program zájem, tak si ho může objednat online na jejím webu ( klikněte na obrázek ). Platba se hradí buď přes internetovou peněženku PayPal nebo kreditní kartou.



Já jsem Tiffany objevila na youtube, kde má krátké cca desetiminutové workouty zaměřené na různé partie těla, ale co je hlavní, opravdu fungují a pomohou Vaše tělo krásně vytvarovat.




Týdenní cvičební plán s Tiffany zde

Zde je několik vybraných workoutů, které mám sama vyzkoušené a které mohu vřele doporučit☺. Jsou celkem jednoduché, myslím, že je zvládne každý, krátké a hlavně účinné. Tiffany doporučuje daný workout cvičit 3x týdně, aby bylo dosaženo požadovaných výsledků. 


Workout  pro sexy holky 


Workout pro madla lásky


Workout Kick Box


Workout pro sexy bříško


Workout pro spodní partii bříška


Workout s činkama pro Vaše bicáky


Workout s činkama pro sexy zadek a ruce


Workout s činkama pro sexy zadek


Workout s činkama na celé tělo


Workout s činkama na bříško a prsa


Workout pro těhulky