WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 10. března 2013

Protein Delite - Recenze

Když jsem se rozhodla, že začnu užívat proteinový doplněk, tak jsem nejprve prolezla internet a pročetla si různé diskuse a recenze na ten daný výrobek, abych měla jistotu. Na poprvé jsem zvolila Protein Delite. Tento protein pochází od firmy Scitec Nutrition, což je skvělá a známá značka a hlavně jde o syrovátkový protein.
Na výběr máte z několika příchutí - mléčná čokoláda, vanilka s lesními plody, ananas s vanilkou, jahoda s bílou čokoládou, malina s jogurtem, čokoláda s kokosem, mandle s kokosem - a z několika objemů - 500 gramů, 1 kg a 4 kg. Půl kilové balení vydrží cca na měsíc a půl ( při jedné dávce denně ). Proteinová složka je zde zastoupena kombinací kvalitních proteinů pomalu i rychle se vstřebávajících, které zajistí odpovídající a dlouhodobou výživu pro Vaše svaly.


Co rozhodně musím vyzdvihnout na tomto proteinu je opravdu vynikající chuť a opravdové kousky ovoce a čokolády. Vždycky jsem se na svůj koktejl těšila, protože jsem to měla jako takovou malou sladkost :-). Chutná výborně a je slaďoučký. Navíc ještě i krásně našlehaný. Takže rozhodně není čeho se bát, proteinový koktejl Delite jistě bude chutnat i Vám - stačí jen vybrat tu správnou příchuť ( já měla jahoda s bílou čokoládou ).  

  Cena tohoto proteinu se pohybuje okolo 450 Kč za půl kilové balení.


Doporučené dávkování od výrobce: 


  • ženy: rozmíchejte 2/3 odměrky (20 g) Protein Delite ve 200 ml mléka nebo vody
  • muži: rozmíchejte 1 odměrku (30 g) Protein Delite v 300 ml mléka nebo vody
  • pijte 1 - 2 nápoje denně, po tréninku nebo před spaním



V recenzích na internetu se o tomto proteinu dočtete následující: 




  • Špičkový protein, určený jak pro redukční diety, tak pro objemové fáze tréninku jako zdroj bílkoviny živočišného původu. Výborný je rovněž při trénincích zaměřených na zkvalitnění muskulatury a prokreslení jednotlivých svalů. V redukčních dietách je možno Protein Delite nahradit večeři a některé jídlo během dne. Díky velmi nízkému obsahu tuku, zajišťuje přísun potřebných bílkovin bez zbytečných kalorií. V objemových fázích doporučujeme užívat 45 min po tréninku a před spaním. Možno i během dne mezi jídly. Každou dávkou dodáte tělu 19.5g kvalitní syrovátkové bílkoviny.
  • Doporučujeme v dietě nebo jako vynikající nápoj pro ty, kdo mají málo bílkovin ve stravě. Neuvěřitelná chuť!
  • Protein Delite je dokonalým proteinem, zvláště pro ženy. Přestože se rozhodnete pro dietu, můžete si pochutnat na oblíbených sladkostech – v našem lahodném koktejlu.