WWW.MOJETELOMOJEVOLBA.CZ

neděle 10. března 2013

Mé vzory


Dnes jsem se rozhodla sepsat zde a seznámit Vás se ženami, které jsou pro mě velkými vzory. Nebudu jim dávat pořadí, protože žádná z nich pro mě není větší vzor než ta druhá. Všech tří dam si vážím stejně a obdivuju je za to, co dokázaly. Všechny tři mají společné to, že se potýkaly s větší či menší nadváhou a všechny tři dokázaly změnit své životy a tím nám všem ukázat, že když se chce, všechno jde, to ostatní jsou jen výmluvy :-). 


Marie Hloušková - Rutina 


Maruška je maminkou dvou dětí a jednoho dne, když se ručička váhy zastavila na 70 kg, řekla dost. Musím se sebou něco dělat. Maruška se řídí heslem Všechno jde, když se chce a má svatou pravdu. Snažila se získat informace na internetu, postupně měnila jídelníček, propadla kouzlu HIIT tréninků a dnes je v lepší formě než kdykoliv před tím. Maruška moc dobře ví, že to vše je běh na dlouhou trať, že to nepůjde ze dne na den a že když už se jednou rozhodla, tak musí setrvat. Teď už je pro ni cvičení a správné stravovací návyky každodenní rutinou a tak i pojmenovala svůj web, kde se ostatním snaží předat své zkušenosti - Rutina. Maruška je jedna z mála - ne-li jediná - u nás, kdo dělá videa se cvičením HIIT tréninků. Její sestavy jsou naprosto úžasné, zaměřené přesně na to, co nejvíce potřebuje každá z nás. Krátké, ale intenzivní -přesně tak by se daly charakterizovat. Maruška se navíc před pár dny stala i oficiálně osobním fitness trenérem, což je naprosto super, protože neznám člověka, který by se na toto hodil více. Tím i dokazuje, že na sobě neustále pracuje a nebojí se zdolávat další a další mety. Maruško jen tak dál a děkuji :-).




( zdroj: www.rutina.cz )


Jméno: Marie Hloušková
Věk: 32 let
Děti: 2
Váha před: 70 kg
Velikost po: 36
Web: www.rutina.cz









Nikki Finn - Chci se cítit a být fit


Nikča je maminkou sedmiletého klučiny a jednoho dne, když jela ve výtahu, který měl ze všech stran zrcadla, si řekla, že je na čase něco začít dělat. A protože je to žena činu, dala se do práce hned - nač čekat? :-) Nikki samozřejmě také musela postupně upravit jídelníček a cvičit začala s Jillian Michaels. I ona moc dobře ví, že jen zhubnout nestačí, že je třeba na sobě neustále pracovat, takže pokračovala pak cvičením se Zuzkou Light či Bobem Harperem. Svým blogem inspirovala a stále inspiruje spousty lidí z celého světa, zejména svým osobitým stylem - tím, že se vše snaží přiblížit normální řečí, že prakticky vše, co se hubnutí týče připravila na stříbrném podnose ( najdete u ní veškeré informace, jak pro začátečníky, tak pokročilé ), přináší stále nové poznatky a recenze, prostě také neusnula na vavřínech a dál se zdokonaluje. Nikča teď navíc prožívá jedno z nejkrásnějších období, čeká miminko. I přesto ale nezahálí, nezanevřela na cvičení, ani na svůj blog a my se tak i nadále můžeme těšit z jejích příspěvků a rad. Nikki díky za vše a pohodové těhotenství :-).

( zdroj: http://mojetelo.blogspot.cz )





Jméno: Nikki Finn                                    
Věk: 32 let
Děti: 1 + 1 na cestě :-)
Váha před: 73 kg
Váha po: 62 kg
Web: www.mojetelo.blogspot.cz



Jillian Michaels 

Jillian je americká fitness trenérka, moderátorka úspěšných televizních show a výživová poradkyně. Ve svém tréninku používá prvky z jógy kickboxu, pilates, posilovací cviky, kardio cvičení a mnnoho dalšího.Sama dobře ví, jak správně poradit - jako dospívající měla nadváhu. Začala ale chodit na kurzy bojových umění, zhubla a ve svých 17 letech se stala profesionální trenérkou. Jillian Michaels není žádná sladká panenka, která se na Vás bude během cvičení jen usmívat. Její programy jsou drsné, bude na Vás křičet a povzbuzovat Vás. Ve svých programech využívá principy HIIT neboli vysoce intenzivního intervalového tréninku. Tento trénink efektivní formou podpoří růst Vaší svalové hmoty a redukci váhy. S Jillian jsem se seznámila díky Nikče a rozhodně musím uznat, že její cvičení má jasné a viditelné výsledky. 

                          

Jméno: Jillian Michaels  
Věk: 39 let
Váha před: 79 kg
Váha po: 53 kg
Web: www.jillianmichaels.com